Prémium szolgáltatás : E. Gulbis – U. Humbert

A mai munkánk remekül indult, hiszen nyereséggel kezdtünk! Nyert a két nappal megosztott és ma hajnalban végződő teniszelemzésünk, illetve az “A” és “B” kategóriás jégkorong elemzés is gyönyörűen profitált! Most pedig egy teniszmérkőzéssel folytatnánk.


I E. Gulbis – U. Humbert I
ATP MARSEILLE – KEMÉNY BORÍTÁS

A találkozón lényegében a fiatalság, gyorsaság és nem mellesleg az előző évek, illetve a most látottak alapján hoztuk meg a döntésünket. Ki-ki párharc lesz ez a mostani, viszont látható, hogy Humbertet egyre többen favorizálhatják ma, hiszen csökken a szorzó a francia sikerére, ami lényegében nem “csoda”. Humbert remekül indította az évet és Cherbourgban Challenger tornát is nyert. A mai ellenfele ismerős lehet sokaknak, hiszen a szebb éveket megélt Gulbis lesz a pálya másik oldalán. Lényegében a két teniszező közt kereken 10 év korkülönbség van és a lett játékán egyre jobban látszik a “kor”. Gulbis az évet gyengén kezdte és látható, hogy a jelenlegi mérlege 5 győzelem – 5 vereség.

Gulbis 2014-ben volt a “csúcson” akkor 13. ATP helyezett volt, most 74. és hozzá kell tenni, hogy előző években egyre kevesebb mérkőzést játszott sérüléséből visszatérve. Gulbis sajnos ismét sérülékeny állapotban van és az Australian Openen Wawrinka ellen fel is adta a mérkőzést. Azóta próbálkozott február 5-től, de látható, hogy nem az igazi a játéka. Gyengébb ellenfelek ellen sikerült nyerni, de példának okáért Albot 2-1, Simon 2-0, Nishikori 2-0-val búcsúztatta az előző tornákról.

Humbertről tudni kell, hogy fantasztikusan játszik és nem mellesleg az egyik favorit teniszező a francia közönség előtt, hiszen egyre többen szurkolnak a tehetséges fiatalnak, aki évről-évre építi a saját karrierjét. Ami biztos, hogy igazi kemény borításon szereplő játékosról beszélünk, aki 2018-ban 39:17-s mérleggel zárt. A 2019-s szezont pedig 13:5-s mérleggel abszolválta. Ugyan “friss” és a Challenger világból érkező játékosról beszélünk, viszont Tsonga elleni ATP mérkőzését figyelemmel követtük, ahol egy első szettes győzelem után egy Tie Breakben vérzett el és onnantól Tsonga vette kezébe a mérkőzés irányítását. Így is remekül helyt állt Humbert, aki megmutatta, hogy képes volt egy szintén nagy öreg ellen teljesíteni. Most ő a favorit, viszont a magas szorzók miatt, mi egy +1,5 hendit használnánk ki a sikerét figyelembe véve, amelyre 1,61-s szorzót kaptunk. Lényegében, ha egy szettet behúz úgy a francia, hogy 6-3-ra nyer és innen kikap 6-4, 6-4-el akkor is áll a “tippünk”. Úgyhogy bizakodóak vagyunk és nem mellesleg szerintünk behúzza a mérkőzést a 10 évvel idősebb ellenfele ellen, aki ha igazak az értesüléseink, továbbra is fájdalmakkal küszködik.

E. Gulbis – U. Humbert (14:00)

Tipp:Ugo Humbert +1,5 game (Game hendikep) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység