b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki

Ismét KHL és ismét gólok! Nincs értelmes sokáig taglalni ezt a mérkőzést, hiszen már az 5. találkozón vagyunk túl, de azért némi “érvelést” beleteszünk a megszokott módon.


I Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki I

A rájátszásban öt fordulót játszottak már a felek és ma a Dinamo lezárhatja a “történetet”, hiszen egy győzelemmel ők a továbbjutók. Amit már leírtam több elemzésben is, a Jokerit egyetlen hátránya, hogy elfáradtak és utóbbi időben rendre kihagyják a kínálkozó lehetőségeket. Volt mérkőzés, ahol 30 helyzetből 1 gólt szereztek és döntő többségben 2  gólig jutott az együttes. A másik oldal szerezte többször a gólokat és 2-3 gólt is szereztek.

A csapatok rájátszásbeli mérkőzésükön 4 alkalommal sikerült profitálni, míg egyszer veszteséggel zártunk. Ma ismét az under opció felé hajlunk, hiszen eltekintve az 1. mérkőzéstől a két együttes rendre 5, vagy kevesebb góllal zárta a mérkőzéseit.

Kiindulva tehát már az előző két meccsből, ahol 3-3 találatig jutottak a felek, mi most is bizakodóak lennénk és eltekintve az első 2-4-s mérkőzéstől, véleményünk szerint ma ismét szoros/parázs mérkőzésen a védekezésé lesz a főszerep. A Jokerit nem fog fejjel rohanni a falnak és ugyanezt tudom elképzelni a Dinamo esetében is, mindkét csapatnak fontos lesz a biztos védekezés. A Jokerit esetében ma sem számolnék 2 gólnál többel és remélhetőleg a Dinamonál sem ma szakad ki a gólzsák.

Dinamo Moszkva – Jokerit Helsinki (17:30)

Tipp:Kevesebb , mint 5,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,52 “B”  kategória Tét: 3 egység
0
%d bloggers like this: