b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder

A holnapi munkánkat egy NBA mérkőzéssel nyitnánk meg, ahol bíznánk a favorizált csapat teljesítményében, természetesen mindezek előtt érkezzenek a proj. score-k.

NBA PROJ. SCORE:
NY-ORL – 103-109
TOR-BOS 111-106
DEN-OKC 116-107

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder I

A találkozón lényegében, ha minden az elképzeléseink és a statisztikák szerint alakul, akkor nyernie kell a Nuggetsnek. Az OKC utóbbi három mérkőzésén gyengébb ellenfelekkel találkozott Sacramento Kings, Utah Jazz és a New Orleans Pelicans két meccsen kikapott, míg a Jazz ellen döntetlent után tudtak nyerni egy ponttal. Ma viszont az a Denver lesz az ellenfél, akik továbbra is bravúros formában.

A Denver Nuggets hazai pályán 30 mérkőzés után 26-4-s mutatóval rendelkezik, ami egyedülállónak mondható. Az OKC idegenben felemás teljesítményre képes és idegenben 17-13 a mérlegük.

A szimulációs rendszerünk 116-107-s eredményt vár a találkozótól és két predikciót a hazai győzelmet és a 240,5 pont alatti opciót kaptam kézhez. Mindkét esetben “C” kategóriás besorolással. Egy szó, mint száz hajnalban Jokicéknak rendezni kell a sorokat, hiszen az OKC egy nehéz ellenfél, viszont jó hír lehet, hogy 2018-ban egyetlen egyszer sem nyert az OKC a Denver ellen. Legutóbb 11 ponttal tudott nyerni a Nuggets, azt megelőzően 7 pont volt a különbség. Várhatóan ma is szoros mérkőzésre van kilátás, viszont kiindulva az OKC utóbbi 3 mérkőzésből számunkra nincs kérdés és várhatóan ma megszerzi 27. hazai győzelmét is a Nuggets.

Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder (04:30)

Tipp:Denver Nuggets (A mérkőzés győztese) odds: 1,64 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: