Prémium szolgáltatás: Dánia és Svájc a célkeresztben.

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Tegnap mindkét labdarúgáselemzésünk nyereséggel zárt és ma olyan bajnokságokból, illetve olyan csapatok mérkőzéseire teszünk fogadást, amelyekkel szinte mindig nyerünk. Reméljük, hogy ma is így lesz!


I Horsens – Midtjylland I

A dán mérkőzésen gyakorlatilag a vendégekben bízunk, illetve abban a tényezőben, hogy a bajnokságban mindkét együttes rendre 2,5 gól felett zár. A vendégek 19 találkozón 16 alkalommal overeztek, míg a hazaiak 12 alkalommal tették mindezt. Ami másik fontos tényező, hogy mindkét oldalon a “gólfelelősök” a keretben lesznek, sőt a Horsens oldaláról 0 hiányzó van, míg a vendégek oldaláról is mindössze Nicolaisen lesz az aki eltiltás miatt hiányozni fog. Tehát mindkét oldal kerete szinte 100%-s. A Horsens hazai pályán többször gólt rúg az ellenfeleinek, de szinte minden találkozóján 2 vagy több gólt is kap. Úgyhogy mi nem kételkedünk, ma a vendégek számára kötelező a győzelem, hiszen a Köbenhavn továbbra is vezet 3 ponttal. A hazai fél számára pedig otthon eddig is ment és mindössze 2 vereségük van. Úgyhogy bizakodunk, mindkét oldalnak remek teljesítménye van, ráadásul többször zárnak 3 vagy több góllal. Úgyhogy a 2,5 gól feletti opcióra kötünk fogadást!

Horsens – Midtjylland (14:00)

Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám 2,5) odds: 1,65 “C” kategória : 2 egység

 

I Xamax – Young Boys I

A svájci találkozón nagyobb téthez nyúlunk, az indoklás pedig az, hogy a Xamax egy gólerős csapat, amely gyenge védelemmel rendelkezik. Ma pedig azzal a Young Boyssal néznek szembe, akik remek formában haladnak az újabb bajnoki címük felé. A Xamax a kiesés ellen menekül és a csapat egyetlen egy hibapontja, hogy rengetegszer zártak döntetlennel (8). Hazai pályán a szezonban eddig mindig gólt szereztek, viszont kaptak is, de ha szeretnék egy kicsit bizarabb lenni a Xamax hazai pályán legutóbb 2017.februárjában nem szerzett utoljára gólt. Azóta közel 70 mérkőzést játszott le az együttes és mindig képes volt gólt szerezni. Legutóbb a Zürich ellen bizonyítottak és 3-3-s döntetlent értek el, de ezt megelőzően is példának okáért a Basel csapatával is összehozták a gólváltást. A Young Boys idegenben “botladozik” és többször kap gólt, viszont szerez is. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma ezen a találkozón mindkét csapat megzörgeti a hálót, amelyre 1,55-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni a bet365 portálon!

Xamax – Young Boys (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,55 “B” kategória : 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

Hirdetések