b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Dánia és Svájc a célkeresztben.

Tegnap mindkét labdarúgáselemzésünk nyereséggel zárt és ma olyan bajnokságokból, illetve olyan csapatok mérkőzéseire teszünk fogadást, amelyekkel szinte mindig nyerünk. Reméljük, hogy ma is így lesz!


I Horsens – Midtjylland I

A dán mérkőzésen gyakorlatilag a vendégekben bízunk, illetve abban a tényezőben, hogy a bajnokságban mindkét együttes rendre 2,5 gól felett zár. A vendégek 19 találkozón 16 alkalommal overeztek, míg a hazaiak 12 alkalommal tették mindezt. Ami másik fontos tényező, hogy mindkét oldalon a “gólfelelősök” a keretben lesznek, sőt a Horsens oldaláról 0 hiányzó van, míg a vendégek oldaláról is mindössze Nicolaisen lesz az aki eltiltás miatt hiányozni fog. Tehát mindkét oldal kerete szinte 100%-s. A Horsens hazai pályán többször gólt rúg az ellenfeleinek, de szinte minden találkozóján 2 vagy több gólt is kap. Úgyhogy mi nem kételkedünk, ma a vendégek számára kötelező a győzelem, hiszen a Köbenhavn továbbra is vezet 3 ponttal. A hazai fél számára pedig otthon eddig is ment és mindössze 2 vereségük van. Úgyhogy bizakodunk, mindkét oldalnak remek teljesítménye van, ráadásul többször zárnak 3 vagy több góllal. Úgyhogy a 2,5 gól feletti opcióra kötünk fogadást!

Horsens – Midtjylland (14:00)

Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám 2,5) odds: 1,65 “C” kategória : 2 egység

 

I Xamax – Young Boys I

A svájci találkozón nagyobb téthez nyúlunk, az indoklás pedig az, hogy a Xamax egy gólerős csapat, amely gyenge védelemmel rendelkezik. Ma pedig azzal a Young Boyssal néznek szembe, akik remek formában haladnak az újabb bajnoki címük felé. A Xamax a kiesés ellen menekül és a csapat egyetlen egy hibapontja, hogy rengetegszer zártak döntetlennel (8). Hazai pályán a szezonban eddig mindig gólt szereztek, viszont kaptak is, de ha szeretnék egy kicsit bizarabb lenni a Xamax hazai pályán legutóbb 2017.februárjában nem szerzett utoljára gólt. Azóta közel 70 mérkőzést játszott le az együttes és mindig képes volt gólt szerezni. Legutóbb a Zürich ellen bizonyítottak és 3-3-s döntetlent értek el, de ezt megelőzően is példának okáért a Basel csapatával is összehozták a gólváltást. A Young Boys idegenben “botladozik” és többször kap gólt, viszont szerez is. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma ezen a találkozón mindkét csapat megzörgeti a hálót, amelyre 1,55-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni a bet365 portálon!

Xamax – Young Boys (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,55 “B” kategória : 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: