Prémium szolgáltatás: D. Dzumhur – N. Djokovic, M. Jaziri – J. Sock esélylatolgatás

A mai munkánkat két ATP mérkőzéssel zárnánk. Az év utolsó tornáján Párizsban mérkőznek meg a világ legjobb férfi teniszezői és most is lenne két olyan opció, amelyre bátran mernék fogadást kötni.


A D. Dzumhur – N. Djokovic meccsre érkezünk egy “C” kategóriás ajánlással. Igaz a ma megosztott opció egy kicsit “rizikósnak” mondható, viszont figyelemmel követtem mindkét teniszező mérkőzéseit és meggyőződésem, hogy Djokovic ezt a meccset 2 szettben és 6-3,6-3-s eredménnyel zárni fogja. Egyszerűen a két fél közt szakadéknyi a különbség, Dzumhur jónak mondható, viszont fogadóként gyenge, adogatóként pedig bőven verhető, főleg egy Djokovicnak. Én úgy érzem, hogy ezen a találkozón egy gyors maximum 1 óra 10 perces mérkőzésen nyerni fog a szerb. Szinte minden egyes mérkőzését 0-ra hozza, nincs hiba a játékba, mintha egy gép játszana. Dzumhur Tsitsipas ellen nyerni tudott, bár tegyük hozzá, hogy a görög rég nincs formában. Úgyhogy ma kíváncsian várjuk a találkozót, de szerintünk pik-pak lerendezi Djoko a meccset.

D. Dzumhur – N. Djokovic (12:30) Tippmix kód: 00787 H
Tipp:Kevesebb, mint 18,5 (Játékszám 18,5) odds:1,90 “C” kategória Tét: 2 egység

A második találkozón a M. Jaziri – J. Sock mérkőzésre érkeztem egy ajánlással. Tegnap engem Jaziri meggyőzött és óriási “underdog” szerepben Verdasco ellen simán nyert 2-1-re 3,25-s szorzóért. Ma ismét leírták a tunéziai teniszezőt, pedig az ellenfele nincs épp a legjobb állapotban. Oké előző fordulóban ő is nagy meglepetésre megverte Gasquet, de ezt megelőzően egy tornán sem nyújtott maradandót. Rég találkozott egymással a két teniszező, viszont ebben a Jaziri-ben még sok lehet, csak mentálisan kellene összeszedni valahogy. Összességében én úgy érzem, hogy ez a párharc 3 szettbe torkollhat, kimenetelekre nem mernék tenni egy forintot sem, de az is bőven esélyes, hogy a Tie Break és a 22,5 over is lejön. Én utóbbit favorizálnám, de mint a 3 szett (2,65), mint a Tie Break (2,37) opcióra 0,5-0,5 egységet ajánlanék.

M. Jaziri – J. Sock (14:30) Tippmix kód: 52821 V
Tipp:Több, mint 22,5 (Játékszám 22,5) odds:1,95 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert!