b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Czarni Radom – Zawiercie

A mai napunkat egy röplabdaelemzéssel folytatnánk, ahol egy lengyel férfi találkozót emeltünk ki a kínálatból. A PlusLigában már a rájátszásnál tartanak a csapatok és az előző fordulóban 3-2-vel zártak a csapatok.


I Czarni Radom – Zawiercie I

A mai mérkőzésen csak az első szettre ajánlanánk alacsony téttel fogadást. A fogadásunk alapja az összpontszám lesz, ahol a 45,5 pont feletti értéket néztük ki. Ehhez lényegében egy szoros szettre lesz szükség, ahol mindkét csapatnak 21-21 pontot kell gyűjtenie. A kiinduló alap számunkra az előző mérkőzés, ahol igencsak szoros párharc szemtanúi lehettünk.

Az előző mérkőzésen 3-2-re nyert a Zawiercie, de kiemelendő, hogy az első szettben 27-29, illetve a másodikban 25-22, míg a harmadikban 25-21-s eredmény született.

Ezen adatokból kiindulva lényegében abban bíznánk, hogy most sem engedik lentebb a csapatok és egy kiélezett párharcot hoznak egymás ellen. Ugyan elsőre ez a 46 pont soknak tűnik, de véleményünk szerint az első szettben hasonló küzdelmet láthatunk ,mint az előző mérkőzésen. Ezért megéri alacsony téttel élni a lehetőséggel és a mérkőzés első játékrészében máris zöldülhet a megosztott ajánlásunk.

Czarni Radom – Zawiercie   (14:45)
Tipp:Több, mint 45,5 pont (1. szett összesített pontszám) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: