Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk

A nap folytatásaként egy jégkorong és egy teniszelemzéssel készülünk még. Elsőként egy “rizikósabb” jégkoronggal kezdenénk, ahol a következő opcióra lenne érdemes “alacsonyabb” téttel fogadást kötni.


I CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk I

A mérkőzést figyelembe véve sokat tanakodtunk azon, hogy a -1,5 hendi, avagy egy under opció legyen. Aztán jött az ésszerű ötlet, hogy lényegében mindkét opció várható lesz, de szerintünk a CSZKA ma is hozhat egy gyengébb teljesítményt és a mostani ellenfelük a Vityaz Podolszk lesz, akik még küzdenek a Play Offba maradásért.

A CSZKA az egész szezont figyelembe véve 59 találkozón mindössze 73 gólt kapott és ma is várhatóan a győzelem begyűjtése lesz a cél. Viszont a mai ellenfél egy “mumusnak” számít, hiszen remekül zár az együttes és legutóbb is (01.04.) 1-1-s döntetlent harcolt ki a vendég csapat, majd a hosszabbításban nyert a CSZKA. Ezt megelőzően 2-0-ra kapott ki a CSZKA 12.18-án a Vityaztól

Ezért inkább húztunk a magasabb szorzó felé és bőven esélyes lehet, hogy ma is egy szoros mérkőzést hoznak össze a felek. A Vityaz idegenben középszerűen szerepel, viszont több találkozóját is kevés góllal abszolválta a csapat 30 mérkőzésen 60-73 a gólkülönbségük. Ráadásul az egyik legrosszabb a mutatója a házigazdáknak az over/under táblázaton. Az 5,5 gól feletti érték 59 találkozón mindössze 12 alkalommal született meg, de a 4,5 over is 22 találkozón. Úgyhogy mi abban bíznánk, hogy a Vityaz ma sem pofonért utazik a Moszkvai arénába és remélhetőleg egy kevés gólos mérkőzésen dől majd el a párharc. Ami biztos, hogy ez nem egy életbiztosítás, viszont a 4,5 under opció bőven várható. A két csapat legutóbbi négy összecsapásán rendre kevés góllal zártak (1-1,2-0,3-1,3-1). Úgyhogy ma is állhat és 1,95-ért bőven rakható ez a “tipp”.

CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk (17:30)
Tipp:Kevesebb, mint 4,5 gól (Összesített gólszám) odds:1,95 “C” kategória Tét: 2 egység