b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

Elég mozgalmasra sikerült a délelőttünk, hiszen a hajnali NBA botlás után, kiderült, hogy lopják az adatainkat. Természetesen erre is “pontot” tettünk, rendeztük az ügyet és a nevünkhöz méltóan ezt is korrektül kezeltük.. Mai kínálatunk nagyon gyenge, ezért egy mérkőzésben láttunk “végleges” fantáziát és erre ajánlunk két opciót fogadási ajánlásként. Nap közben fogom jelezni, ha esetleg még valamiben látnánk némi fantáziát, de valószínű csak “ötletadó” ajánlásként lesz publikálva.


I CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk I

A találkozón lényegében most sincs kérdés bennünk, a Vityaz a Moszkvával nincs egyensúlyban. Gyenge a vendégek védelme, míg a hazai együttes magabiztosan nyerte meg az alapszakaszt és az első meccsen már rendezte a kérdéseket, megmutatta, hogy mire számíthatnak a vendégek. Ma is hasonló elszántságra számítunk a hazai csapattól, akik az előző mérkőzésen 39 helyzetet alakítottak ki, ebből szereztek 4 gólt. A Vityaz egyáltalán nem volt “partiban” 10 kapura lövésük volt ez pedig 0 gólt eredményezett.

Legutóbbi találkozójukon tehát láthattuk az erőviszonyokat és ma is hasonló találkozóra számítunk. Kihasználva a bet365 lehetőségeit két opcióra ajánlunk fogadást. Elsőként “A” kategóriában, a CSZKA szerez 3 gólt a meccsen. Majd a második opcióként egy rizikósabb -2,5 gól hendit ajánlunk a hazaiak sikere mellé.

Ha ugyanazt látjuk, mint az előző mérkőzésen akkor nem lesz hiba egyik opció esetében sem de a 4-0-t megelőzően is 6-1-s sikert aratott a CSZKA. A vendégeknek tehát nem lesz könnyű dolguk és remélhetőleg nem szaladunk bele egy kisebb pofonba itt a hónap utolsó napján és sikerül kijavítani a hajnali “botlást”.

CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk (17:30)

Tipp:CSZKA Moszkva (Első 3 gól) odds: 1,50 “A”  kategória Tét: 5 egység

CSZKA Moszkva – Vityaz Podolszk (17:30)

Tipp:CSZKA Moszkva-2,5 gól (Gólszám hendikep) odds: 1,90 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: