b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

Holnap teljes körű pihenőt tartunk. A mai nap kivette belőlem az energiát és kellenek egy-egy kisebb bukás után ezek a lélegzetnyi pihenők. Úgyhogy holnapra egy elemzést készítünk, azt is “C” kategóriába sorolva.


I CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár I

Az 5. fordulóhoz ér a kettős rájátszása és 2-2-s eredményél tartanak. Az előző találkozójukon már profitáltunk, hiszen a 4,5 gól alatti opció jött, most viszont nem a gólokban, hanem a hazai győzelemben kerestük az értéket. Lényegében a hazai részről teljes keret adott a játékra, míg a vendégek részéről várhatóan mindenki a keret tagja lesz, viszont még itt az esti órákban Tokranov és Zemchyonok játéka kérdéses.

Hazai pályán nagyon nehéz a CSZKA ellen eredményesen zárni és az SZKA nem is tudott még itt nyerni a 2018/2019-s idényben. A bajnokság alapszakasz idénye alatt 31 találkozón mindössze 4 vereséget gyűjtött össze hazai pályán a CSZKA.

Most is esélyes lehet a 4,5 under opció, aki akarja alacsony téttel lehet rá fogadást kötni, viszont ismerve a feltételeket és a statisztikai adatokat. Egy 2-2-s döntetlen után óriási veszélybe kerülhetne a CSZKA. Előző meccsen nem jött ki nekik a lépés, most viszont egyértelműen ők a favoritok. Az előző két találkozó miatt ennek köszönhetően magasabb szorzó van a hazaiak sikerére, amit akár nagyobb téttel is lehetne “pakolni”, de ismerve a mai nap történéseit nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy 7 egység ment el az elemzéseken. Úgyhogy beérem egy alacsony “C” kategóriás besorolással ezt a mérkőzést.

CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár (18:30) 
Tipp:CSZKA Moszkva (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: