b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

Holnapi munkánkat már most itt késő este elkezdjük, hiszen a KHL rájátszásában hatalmas mérkőzésre lesz kilátás, ahol véleményünk szerint óriási hiba lenne nem élni a lehetőségekkel.


I CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár I

A 7. fordulóhoz ér a kettős rájátszása és 3-3-s eredményél tartanak. Az előző találkozójukon sajnos nem profitáltunk, hiszen a 4,5 gól alatti opció  nem jött, most viszont nem a gólokban, hanem a hazai győzelemben kerestük az értéket. Lényegében a hazai részről teljes keret adott a játékra, míg a vendégek részéről várhatóan mindenki a keret tagja lesz, viszont még itt az esti órákban Tokranov és Zemchyonok játéka kérdéses.

Hazai pályán nagyon nehéz a CSZKA ellen eredményesen zárni és az SZKA nem is tudott még itt nyerni a 2018/2019-s idényben. A bajnokság alapszakasz idénye alatt 31 találkozón mindössze 4 vereséget gyűjtött össze hazai pályán a CSZKA.

Most is esélyes lehet a 4,5 under opció, aki akarja alacsony téttel lehet rá fogadást kötni, viszont ismerve a feltételeket és a statisztikai adatokat. Egy 2-2-s döntetlen után óriási veszélybe kerülhetne a CSZKA. Előző meccsen nem jött ki nekik a lépés, most viszont egyértelműen ők a favoritok. Az előző találkozó miatt magasabb szorzó van a hazaiak sikerére, amit akár nagyobb téttel is lehetne “pakolni”, de ismerve az előző nap történéseit nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy több egység ment el az elemzéseken. Úgyhogy beérem egy alacsony “C” kategóriás besorolással ezt a mérkőzést. Hozzá kell tennem azt is, hogy hatalmas meglepetés lenne, ha az SZKA a sorsdöntő mérkőzést behúzná.

CSZKA Moszkva – SZKA Szentpétervár (18:30) 
Tipp:CSZKA Moszkva (A mérkőzés győztese) odds:1,57 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: