b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – Avangard Omszk

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

A folytatásban egy KHL találkozóra készültünk, ahol lényegében a várható bajnokra ajánlunk fogadást és szerintünk ezen a mérkőzésen nincsenek kérdések.


I CSZKA Moszkva – Avangard Omszk I

A KHL rájátszás igencsak érdekesre sikerült, hiszen a 4. helyen rangsorolt Omszk jutott el a döntőbe, amit valljunk be őszintén nem sokan vártak. A CSZKA nem meglepetés, itt csak annyi volt a kérdés, hogy elvérzik-e a csapat az SZKA ellen vagy sem. Ezt a szívességet viszont a moszkvai csapat nem tette meg és ugyan egy hosszas kiélezett csatát hozott az SZKA elleni párharc, végül a várható csapat jutott tovább.

Az Omszk könnyebb sorsolást kapott, ennek ellenére idegenben az Ufa ellen rendre megszenvedtek. Ma pedig egy jóval nehezebb feladat vár rájuk.

Röviden, tömören ma minden a hazai sikert “jósolja” meg. Ha jobb szorzó lenne a sima hazai sikerre, akkor “A” kategóriába sorolva osztanám meg. Viszont 1,33-s oddsért nem fogok fogadni. Ezért az 1×2 (rendes játékidő) kimenetelére ajánlok fogadást, ahol szintén a CSZKA kerül favorizálásra 1,66-s szorzóért. Hiányzókat tekintve a hazaiaknál nincs egyetlen egy hiányzó sem, úgyhogy minden adott a sikerhez. Érdekességként a szezonban két találkozón “ütköztek” meg a felek és mindkét alkalommal már a rendes játékidőben behúzta a győzelmet a CSZKA.

CSZKA Moszkva – Avangard Omksz (16:00) 
Tipp:CSZKA Moszkva (Rendes játékidő – 1×2) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: