b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : CSZKA Moszkva – Avangard Omszk

Vajon ma is magabiztos győzelmet arat a CSZKA? (Fotó: Getty Images)

A folytatásban egy KHL találkozóra készültünk, ahol lényegében a várható bajnokra ajánlunk fogadást és szerintünk ezen a mérkőzésen nincsenek kérdések.


I CSZKA Moszkva – Avangard Omszk I

A KHL rájátszás igencsak érdekesre sikerült, hiszen a 4. helyen rangsorolt Omszk jutott el a döntőbe, amit valljunk be őszintén nem sokan vártak. A CSZKA nem meglepetés, itt csak annyi volt a kérdés, hogy elvérzik-e a csapat az SZKA ellen vagy sem. Ezt a szívességet viszont a moszkvai csapat nem tette meg és ugyan egy hosszas kiélezett csatát hozott az SZKA elleni párharc, végül a várható csapat jutott tovább. Az első mérkőzést a döntőben ennek megfelelően húzta be a csapat, hiszen 5-2-re nyertek. Ma sem várunk más opciót..

Az Omszk könnyebb sorsolást kapott, ennek ellenére idegenben az Ufa ellen rendre megszenvedtek. Ma pedig ismét egy jóval nehezebb feladat vár rájuk, hiszen az első mérkőzésen magabiztosan verte őket a CSZKA.

Röviden, tömören ma minden a hazai sikert “jósolja” meg. Ha jobb szorzó lenne a sima hazai sikerre, akkor “A” kategóriába sorolva osztanám meg. Viszont 1,33-s oddsért nem fogok fogadni. Ezért az 1×2 (rendes játékidő) kimenetelére ajánlok fogadást, ahol szintén a CSZKA kerül favorizálásra 1,66-s szorzóért. Hiányzókat tekintve a hazaiaknál nincs egyetlen egy hiányzó sem, úgyhogy minden adott a sikerhez. Érdekességként a szezonban már három találkozón “ütköztek” meg a felek és mindhárom alkalommal már a rendes játékidőben behúzta a győzelmet a CSZKA.

CSZKA Moszkva – Avangard Omksz (16:00) 
Tipp:CSZKA Moszkva (Rendes játékidő – 1×2) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: