Prémium szolgáltatás : Club Brugge – Genk

Tegnap remek napot zártunk, mára viszont kevesebb mérkőzéssel készülnénk hiszen van bőven rizikó a mai mérkőzésekben. Ennek fényében egy darab labdarúgás-elemzést publikálunk.


I Club Brugge – Genk I

A mérkőzésen a jelenlegi belga élvonal két legjobbja találkozik. Pár nappal ezelőtt mindkét együttes az EL-ben mérette meg magát, de ezt a mai “rangadóra” el kell felejteni. Lényegében a bajnokság legjobb támadósorai fognak egymással találkozni a Genk 57 gólnál, míg a Brugge 53 találatnál jár 25 fordulót követően. Ami szintén remek hír, hogy a Genk részéről Samata, Trossard és Malinovksy biztosan a keret tagja, míg a Brugge csapatából Wesley, Schrijvers és Vanaken szinte borítékolható, hogy a kezdőben kap szerepet.

A két együttes előző mérkőzésén 1-1-s döntetlennel zártak, de ezt megelőzően is ugyanez az eredmény született meg. Mindkét együttes 3,2 gól/mérkőzés mutatóval rendelkezik ráadásul a Genk idegenben 32 találatot szerzett 12 mérkőzésen és, ha idegenben szerepelnek 3,7 gól/mérkőzés mutatóval rendelkeznek.

Ezért mi úgy érezzük, hogy ha mindkét együttesben az ügyeletes gólvágók szerepet kapnak, akkor várhatóak a gólok. A Genk remekül teljesített eddig a szezonban, ráadásul idegenben sokkal sebezhetőbb a védelmük, ezért több gólt is produkálnak. A Brugge részéről pedig itt az esély, hogy hazai pályán visszavágjanak. 2019-ben a Genk a bajnokságban négy bajnokiján mindig gólt szerzett, viszont a három alkalommal gólt is kapott. A Brugge bajnokságbeli mérkőzéseit figyelve pedig négy találkozóból három alkalommal gólt szerzett és minden alkalommal gólt kapott a csapat. Reméljük, hogy ma is zörögnek a hálók és zöldül ezáltal az ajánlásunk is.

Club Brugge – Genk (14:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység