b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Cincinnati ATP – Végső győztesre fogadunk!

Tenisz részlegünk tökéletesen működik és ma már megosztottunk egy biztosabb győzelemnek tűnő mérkőzést. Tegnap S. Stephens kibabrált velünk és nem kis meglepetésre árnyéka volt önmagának és búcsúzott is a tornától. Ma már a legnagyobb esélyes győzelmére fogadtunk, aki lemaradt volna róla még egyszer itt megosztjuk a tippet, majd érkezik egy “rövidebb” elemzés, amelyben egy hosszútávú fogadást kötünk az Cincinnati ATP tornájának győztesére!


 S. Halep  lép  pályára és az a Barty lesz az ellenfele aki ellen nem is olyan rég sima 2:0-s győzelmet ért el Montreálban. Stephens elleni mérkőzésen tette fel végül az ire a pontot és megnyerte a tornát. Most is ő az első számú kiemelt és ez nem csoda, hiszen remek formában játszik a román teniszező. Ma úgymond egy kötelező győzelem előtt áll, főleg az ausztrál ellenfelével szemben, aki ellen remekül játszott az előző mérkőzésen. Egyértelműen az oddsok folyamatosan csökkenek Halep gyôzelmére, ez nem is véletlen, hiszen egy minimálisan túl lett árazva ez a győzelem. Lényegében ma hozni kell a kötelezőt Halepnek erre minden esélye adott, ezért mi behúztuk a sikerét!

S. Halep – A. Barty Tippmix kód: 32354 H
Tipp:S. Halep (A mérkőzés győztese) odds:1,45 “B” Tét: 4 egység

A hosszútávú fogadásunk célpontja pedig Roger Federer lesz. A svájci teniszezőt lényegében senkinek sem kell bemutatnunk és számunkra ő a torna egyértelmű esélyese, ha csak egy sérülés meg nem akadályozza a győzelmeiben. Jelen pillanatban 2,85-s oddsért tudunk a sikerére fogadni és legnagyobb vetélytársként Djokovic, Cilic kettős van feltüntetve. Egy biztos, hogy a svájcinak könnyű a sorsolása ma Mayer ellen lép pályára, majd azt követően a Fucsovics-Wawrinka mérkőzés győztesével kerül össze, ahol valljuk be egyik félnek sincs igazán keresni valója ellene. Majd ezt követően is, maximum egy Anderson-Goffin, vagy Kyrgios-Del Potro kerülhet elé az elődöntőben és a legvégén csaphat össze Djokoviccal ha a sors is így akarja. Mi úgy érezzük, hogy a svájcinak igencsak kedvező a mostani helyzet és a mai, illetve a negyeddöntőben félgőzzel is továbbjuthat ezután érkezik a kérdés, hogyan is lesz és hogyan alakul a torna. Mi úgy véljük, hogy a svájcinak, mint utolsók egyike óriási esélye van, hogy behúzza ezt a tornát, amelyet egyébként már hét alkalommal nyert meg. Legutóbb 2015-ben volt erre példa és remek visszatérés lehet a svájcinak ez a torna. Hétszeres bajnokként nem véletlen hívják a Cincinnati ATP királyának, játéka meghatározó lesz és vélhetően a döntőig fog menetelni. Mi kedveljük az ő játékát és a maga stílusát, ezért favorizáljuk az esélyét, egyben bízunk benne, hogy elnyeri a 8. tornagyőzelmét Cincinnatiben.

ATP – Cincinnati 2018 Tippmix kód: 35456 01
Tipp:R. Federer (Ki nyeri?) odds:2,85 “B” Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: