b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Charleroi – St. Truiden, Strasbourg – Lille esélylatolgatás

A mai napon két futballajánlással kezdünk. Mindkét esetben “C” kategóriás elemzéseket teszünk közzé a kissé kiszámíthatatlan mérkőzések miatt. Egyik esetben egy belga bajnokira, másik esetben egy francia ligakupa mérkőzésre teszünk fogadást.


A Charleroi – St. Truiden találkozóval kezdenénk. A St. Truident már a telegram csatornánkon is megemlítettük például a Brugge elenni mérkőzésen és ma már nem szeretnénk kihagyni a csapatot. Rendre gólokban gazdag mérkőzéseket alakítanak ki és ma egy olyan ellenféllel szemben kell teljesíteniük, akik szintén képesek a mérkőzéseik döntő részén gólokat szerezni. A vendég együttes jelenleg a 7. helyen, míg a Charleroi a 10. pozíciót tölti be. Minimális a két csapat közti differencia és látható, hogy hasonló mennyiségű gólt szereztek, illetve a hazai fél védelme több gólt kapott, mint a vendégeké. A hazai csapat eddig a ligában hazai pályán 3 győzelem és 3 vereséggel rendelkezik. Ezen mérkőzéseken pedig rendre gólt kaptak, de 4 alkalommal gólt is szereztek. A Truiden lejátszott 6 idegenbeli mérkőzésén 1 győzelem – 3 döntetlen – 2 vereséggel rendelkezik. Ezen mérkőzéseken pedig 5 alkalommal játszott a csapat gólokban gazdag mérkőzést. Minden esetben kialakult a gólváltás. A hazai részről Osimhen, Benavente, Niane, Perbet négyes szállítja a gólokat. Míg a vendégeknek Kamada,Boli,De Sart, Botaka és Endo remeklése hozza meg a várt gólokat. Gyakorlatilag mindkét keretben több kulcsfontosságú játékos is megtalálható és ezen játékosok ma egytől-egyig a pályán lesznek! Hiányzók tekintetében a vendégek oldaláról De Norre az aki biztosan kihagyja a mérkőzést, ezen kívül Koike, Sekine, Thallyson hagyhatja ki a mérkőzést. A hazai oldalon Angella, Dessoleil és Henen az akik kihagyhatják a találkozót.Kíváncsian várjuk a találkozót, amelyen két javuló formában lévő csapat leselkedik egymásnak és szerintünk kialakíthatják a gólokat a mérkőzésen!

Charleroi – St. Truiden (20:30) Tippmix kód: 16534 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” kategória Tét: 4 egység

A második találkozón a Strasbourg – Lille összecsapáson várnánk a találatokat. A megszerzett információk alapján, mindkét oldalon kevés hiányzó várható a keretekben. Mivel egy ligakupa mérkőzésről beszélünk más és más lehet a motiváció a felekben, viszont ma két olyan csapat néz egymással szembe, akik a bajnokságban remek szezont futnak. A hazai fél a 7., míg a Lille a 2. helyet birtokolja. Mindkét oldal remek mérkőzéseket hoz össze az utóbbi időben és a legutóbbi 10 mérkőzésüket figyelembe véve, mindkét oldal mindössze 2 vereséget szenvedett el. A hazaiak oldaláról Anthony Goncalves biztosan kihagyja a mérkőzést, ezen kívül 50% az esélyessége annak, hogy Idriss Saadi, Abdallah Ndour és Ludovic Ajorque kihagyja a mérkőzést. A vendégek oldaláról Fares Bahlouli hagyja ki a mérkőzést, viszont rajta kívül mindenki az átlagos keret megemlítésre került a Lille honlapján. Összességében ma a hazai fél miatt várjuk leginkább a gólokat, hiszen a Lille szinte minden mérkőzésén képes gólt szerezni, viszont a mai ellenfelük is így tesz, de a mérkőzéseik java részén gólt is kapnak. Ez látható a legutóbbi mérkőzések statisztikáiból, hiszen a Strasbourg legutóbbi 10 mérkőzésén 9 alkalommal gólváltást hozott a csapat. Erre ma is nagy esély van és szerintünk kialakulhat a gólváltás a találkozón. Egyébként a vendégeket favorizálnám továbbjutás kérdéseként és szerintem 1-1-s döntetlen után a Lille harcolhatja ki a továbbjutást.

Strasbourg – Lille (21:05) Tippmix kód: 62747 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: