b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Bröndby – Odense

A tegnapi pihenőnk után ahogy megbeszéltük az előfizetőink döntő többségével lecsökkentjük a “C” kategóriás tippjeink számát. Természetesen kerülnek megosztásra, viszont az ötletadó elemzésekbe fogjuk inkább a “C” kategóriásnak vélt ajánlásokat megosztani.


I Bröndby – Odense I

A dán bajnokság rájátszásában a kiváló formában lévő és legutóbbi 5 mérkőzésén győzelmet szerző Odenset fogadja a Bröndby az otthonában. A két csapat nem is olyan rég találkozott egymással és akkor az Odense nyerni tudott 2-0-ra hazai pályán. Most más a helyzet és az otthon ugyan botladozó Bröndbytől ma egy sokkal motiváltabb játékot várnánk.

A Bröndby hazai pályán rendre képes a gólszerzésre és a bajnokságban mindössze a Köbenhavn és az Esbjerg ellen maradt góltalan a csapat. Az Odense idegenben jól szerepel kevés alkalommal kapott ki a csapat és legtöbbször képes gólokat is szerezni az együttes.

A mai ajánlásunk a gólváltásra alapszik, hiszen a Bröndby hazai pályán szinte kivétel nélkül gólt szerzett, de többször gólt is kapott. Az Odense pedig remekül teljesít utóbbi időbe és ténylegesen 2019-ben minden egyes mérkőzésen gólt szereztek. Ezért most is kalkulálnánk a gólokkal és remélhetőleg mindkét csapat megzörgeti a másik hálóját.

Bröndby – Odense (19:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

0
%d bloggers like this: