b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Bolzano – Vienna

Az EBEL felsőházban a fantasztikus formában lévő Vienna mérkőzését “erőltetnénk” ismét. A Vienna minket meggyőzött az előző mérkőzésen és látva a helyzetkihasználásokat és azt a tempót, amit nyújtanak számunkra ma sincs kérdés..


I Bolzano – Vienna I

A rájátszást öt ponttal vezető Vienna ma egy meglehetősen “egyszerű” feladat előtt áll, hiszen azt a Bolzanot kellene megverniük, akiknek mindössze 5 pontjuk van. A mai győzelem esetén megléphetnek a Graztól és ennél nagyobb motiváció a jelenleg még mindig veretlen Viennának aligha kell.

Előző mérkőzésükön nyertünk, akkor a jóval jobb képességekkel rendelkező Klagenfurt ellen nyertek 3 góllal, ma pedig az a Bolzano az ellenfél, akik mindössze 2 győzelmet hoztak össze a rájátszásban és legutóbb 4-0-s pofonba szaladtak bele a Vienna vendégeként.

Kiindulva tehát az előző meccsből, illetve abból a tényezőből, hogy a két együttes milyen formai különbségekkel játszik a rájátszásban számunkra nincs kérdés és véleményünk szerint a felsőházban továbbra is veretlen tud maradni a Vienna.

Bolzano – Vienna (19:15)

Tipp:Vienna (A mérkőzés győztese) odds:1,75 “C”  kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: