b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Belga és olasz meccsekkel készültünk!

A mai napunkat két labdarúgáselemzéssel folytatjuk. Egyik esetben a góloknak, míg másik opcióként egy vendég sikert várnánk.


I Kortrijk – Gent I

 A találkozón lényegében a góloknak szavaznánk bizalmat. Az ok igencsak egyszerű, alapra egy belga bajnokságról beszélünk, ahol szinte garantáltak a gólok, illetve az a Gent lesz az egyik fél, amely a bajnokságban 3,4 Gól/Mérkőzés átlaggal rendelkezik és 22 mérkőzésén 16 alkalommal zárt “overrel”. Mindent egybevéve a Kortrijk remekül szerepel hazai pályán úgyhogy várható tőlük is a gól, míg a Gent gyenge védelme is asszisztálhat ehhez. A másik tényező pedig  a hazai védelem, illetve a Gent támadók, amely önmagában hordozhatja a gólokat. Ezért szerintünk a 2,5 over opció ma is helyt állhat.

Kortrijk – Gent (20:00)
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,62 “C” kategória Tét: 2 egység

I Lazio – Juventus I

 Ezen a mérkőzésen egy Juventus sikert várnánk. Továbbra is kiemelendő, hogy a Juventusnak borzasztó nehéz gólt szerezni és ez látható is az egész bajnokságban. Előző meccsen láttuk a Laziot a Napoli vendégeként ahol 2-1-el maradtak alul. A Juventus esetében minden esély adott, hiszen Bonucci, Chiellini duó a pályán lesz. Elől pedig Cristiano Ronaldo és Dybala kettős fog rohamozni várhatóan. Egy szó, mint száz a Juventus remek formában van és a bajnokságban tovább menetelhet az együttes. A Lazio botladozik bár kiemelendő, hogy 7. helyen állnak. A Juve eddig veretlen, végig rekordokat döntögetnek. Ronaldo kirobbanó formában, ráadásul az előző találkozón lévő góltalanságából ma kamatoztathatunk, hiszen várhatóan ma betalál CR. Ezért mi bíznánk a Juventusban, akik mindössze 11 gólt lőttek, míg a Lazio mostanában a góllövő cipőt sem találja. Ezért állhat a vendégek sikere, amelyre 2,00-ért lehet fogadást kötni!

Lazio – Juventus (20:30)
Tipp:Juventus (1×2) odds:2,00 “C” kategória Tét: 2 egység
0
%d bloggers like this: