b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Belchatow – Lube Civitanova

Következő elemzésünk esetében egy röplabdamérkőzésre ajánlunk fogadást, méghozzá a már-már megszokott lengyel Belchatow csapatának mérkőzését favorizáljuk. Ismerjük a csapatot, akik igencsak sok pénzt hoztak már a “konyhára”, úgyhogy ma is van érték a találkozójukban.


I Belchatow – Lube Civitanova I

A Bajnokok Ligája elődöntőjében igencsak pikáns párharcra van kilátás és számunkra megdöbbentő, hogy mennyire eltolták a szorzókat a fogadóirodák. Várható ugyan, hogy már az első mérkőzést magabiztosan megnyeri a Lube, de ismerve a lengyel csapatot hazai pályán hatalmas érték van bennük. Márpedig ilyen “underdog” helyzetekben a szetthendikep remek opció és számolnánk is ezzel.

A Belchatow hazai pályán szinte mindig képes legalább egy szettet nyerni és nagy átlagban elmondható az is, hogy amikor underdog a csapat , akkor képes meglepetéseket okozni.

Kiindulva az ismert adatokból és abból a tényezőből, hogy lehet fogadni a +2,5 szett hendikepre, ami annyit tesz, hogy 1 szettet kell nyerni a hazaiaknak. Mi nem habozunk és ilyen opcióban mindig van érték, úgymond vakon lehet ezekre fogadást kötni, főként úgy, hogy ismerjük a Belchatow játékát. Ezért alacsony téttel ugyan de fogadást ajánlunk a hazai csapat szett hendikep opciójára és remélhetőleg hoznak legalább egy szettet a Lube ellen, akik azért idegenben többször veszítenek szetteket.

Belchatow – Lube Civitanova (18:00) 
Tipp:Belchatow +2,5 szett (Szett hendikep) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: