b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Baseballelemzések

A Braves hazai pályán az egyik legjobb, ha nem a legjobb dobójával készül az esti Padres elleni mérkőzésre. (Fotó : Getty Images)

Ma ahogy jeleztük is “pihenőnapot” tartunk és csak két ötletadó ajánlás került publikálásra, amelyet továbbra is mindenki megtalálhat a közösségi felületeinken, illetve a weboldalunkon. A holnapi munkánkat megkezdjük a hajnali mérkőzésekkel és elsőként két baseballmérkőzést elemeztünk ki.


I Cincinnati Reds – Atlanta Braves I

A mérkőzésen elsőként a Cincinnati dobója keltette fel a figyelmem, majd amikor megláttam a proj. score adatokat számomra nem volt kérdés, hogy most a Braves sikerét kell favorizálni. A bukmékerek a sérüléslisták megjelenését követően elkezdték csökkenteni a Braves szorzóit és jelenleg már ők számítanak favoritnak.

A statisztikai adatok alapján 4,0-5,3-s várható pontszámadatokat kaptam kézhez és lényegében a mai dobók közül a Cincinnati Reds részéről Gray lesz, aki 0-3-s mutatóval rendelkezik.

A szimuláció alapján 63,82% esély van a Braves sikerre és minden azon fog múlni, hogy ugyanazt láthatjuk e a csapattól , mint egy hónappal ezelőtt. Igen március 26-án kétszer találkoztak a felek és mindkét alkalommal 8-5,7-5-s eredmény született a Braves otthonában.

Cincinnati Reds – Atlanta Braves (00:40) 
Tipp:Atlanta Braves (A mérkőzés győztese) odds:1,86 “C” kategória Tét : 2 egység

I San Diego Padres – Seattle Mariners I

A San Diego elég haloványan teljesít és többnyire vereséget szenved a csapat. A legutóbbi 6 hazai mérkőzésükből mindössze 1 alkalommal tudtak nyerni és kikaptak a Cincinnati Reds, illetve a Colorado Rockies csapatától is, akik valljuk be nem a legerősebbek. Most viszont érkezik a liga legütőképesebb csapata.

A Seatlle Mariners 16-9-s mutatóval rendelkezik és idegenben underdogként 8-1-s mutatója van a csapatnak. Most is ez a helyzet és ismét idegenben szerepelnek, ahol 11-2-s (legjobb) mutatójuk van.

A szimulációs rendszerünk 4,3-5,2-s várható pontszámadatokat kalkulált ki és ezek alapján a vendégek sikerére 59,20% esély van. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy ma a hazai csapatból 8 játékos is hiányzik, míg a vendégektől csak 4. Összességében benne van bőven a meglepetés ebben a meccsben, ráadásul idegenben ismét parádézhat az underdog Mariners, úgyhogy erre kötünk fogadást alacsony téttel és reméljük, hogy zöldül az ajánlásunk.

San Diego Padres – Seattle Mariners (04:10)
Tipp:Seattle Mariners (A mérkőzés győztese) odds:2,20 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: