Prémium szolgáltatás : Barisz Asztana – Avangard Omszk

Mai nap folytatásaként egy jégkorongmérkőzésre ajánlunk fogadást, ami 12:00-tól kezdődik az orosz KHL-ben. Elnézést, de kivártunk a végsőkig, mert az orosz értesüléseink szerint a Barisz Asztanából több kulcsjátékos is hiányozhat, viszont ezt nem erősítették meg a kihirdetett keretek.


I Barisz Asztana – Avangard Omszk I

A találkozón ismét az Omszk sikere várható és ugyan még nem láttunk kezdőket, ettől függetlenül fogadást kötnénk a vendégek végső sikerére. Ami biztos, hogy a Barisz jóval gyengébb kvalitású együttes és ha az hírek igazak, akkor az első számú kapusuk nem lesz ma ott a pályán. Ezt még nem sikerült megerősíteni, de ha így lesz akkor esélytelen a hazai együttes. Amit tudni lehet, hogy az Avangard simán túllépet a Barsz Kazanyon, míg a hazai együttes megszenvedett már az első fordulóban a rájátszásban.

Az előző mérkőzésen az Avangard 3-1-re nyert idegenben és ezzel behúzta az első fordulót. Ami szintén érdekes adat, hogy a két együttes 2018/2019-s mérkőzéseit nézve minden mérkőzésen Avangard Omszk győzelem született, ez számszerűleg 5 találkozót jelent.

Egy szó, mint száz ez az Avangard erősebb a jelenlegi formájában, az előző mérkőzésen is nyertek, ráadásul a szezonban minden egyes mérkőzést megnyertek az Barisz ellen. Úgyhogy ma is ezt várnánk, ha pedig az első számú kapus nem lesz, szinte elképzelhetetlen, hogy ne nyerjen 2-3 góllal az Omszk. Ami érdekes adat, hogy  reggel óta közel 0,3-s csökkenés volt látható a szorzókon a vendégek sikerére.

Barisz Asztana – Avangard Omszk (12:00)

Tipp:Avangard Omszk (A mérkőzés győztesee) odds: 1,67 “C”  kategória Tét: 2 egység