b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligájában “vitézkedünk”.

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

Utolsó fordulók következnek a Bajnokok Ligája csoportkörökben és elmondható, hogy több csoportban már megvannak a továbbjutók, míg valahol a végletekig kiélezett párharcokat láthatunk.


I Monaco – Borussia Dortmund I

Az első esetben gyakorlatilag Henry nyilatkozata volt számunkra a legmeggyőzőbb. A francia tréner cserékhez fog nyúlni, illetve továbbra is 14 játékossal nem számolhat a súlyos sérüléshullám miatt. Ma pedig azzal a Dortmunddal találkoznak, akik kiváló formában vannak, ráadásul, nem egy gyenge kerettel fognak a pályára lépni. A vendégek számára még elérhető lehet az 1. hely, ami sokat számíthat. Úgyhogy bízunk benne, hogy az eddig 2:12-s gólkülönbséggel rendelkező és egyben nyeretlen Monaco ellen, nyerni tudnak a németek. Előző mérkőzésen 3:0-al zártak a felek, a Monaco cserékben nem lesz érték, ráadásul a védelem továbbra is gyengének mondható. Úgyhogy egy kevés gólos mérkőzésen favorizálnánk a Dortmund sikerét, amelyre 1,60-s szorzóért lehet fogadást kötni. Sokat elmond egyébként a szorzókról is, hogy Henry nyilatkozata után 1,80-ról már ennyit csökkent a szorzó.

 Monaco – Borussia Dortmund (21:00)
Tipp:Borussia Dortmund (1×2) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

I Liverpool – NapoliI

Második találkozón bízunk abban a tényezőben, hogy mindkét csapatnak kellenek a pontok a BL-ben maradásért. Ha a Pool nyer, akkor veszélybe kerülhet a Napoli helyezése, míg ha a Napoli döntetlen, vagy sikerrel zár ők a továbbjutók. Ugye tudhatjuk, hogy a másik ágon a PSG a Crvna Zvezda ellen játszik, ahol várható a vendégek sikere. Mindezek mellett látva  a két csapat várható kezdőcsapatait, elmondhatjuk, hogy mindkét oldalon a legjobbak kerülnek a pályára. Egy szó, mint száz a Liverpool hazai pályán roppantul jól teljesít, míg a Napoli részéről nincs ok felemelt kézzel játszani. Úgyhogy kiindulva az előző BL mérkőzésekből látható, hogy a pool végig gólt szerzett, míg a Napoli utolsó 3 fordulóban rendre gólt kapott. Úgyhogy várjuk a gólokat és a gólváltást!

Liverpool  –  Napoli (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,64 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: