b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligája esélylatolgatás

A tegnapi napunk is remekül sikerült és egy hibát elvétve, ahol lényegében a hazai csapat dominált végig nem született meg az általunk ajánlott opció. A mai napon is három mérkőzéssel készültünk, viszont a várakozásunk továbbra sem hozott sikert és minden információnk, úgymond “statisztika” alapú lesz, hiszen a csapatok továbbra sem közöltek konkrétakat. Ezért elnézést kérünk, de nem húzhatjuk tovább az időt. Ez az információ hiány miatt, csak és kizárólag “C” kategóriás tippeket osztunk meg, figyelünk a tétekre és ugyan várhatóak lesznek az opciók amelyeket megosztunk, arra kérnénk mindenkit régieket és újakat egyaránt, hogy tartsuk magunkat a leírtakhoz és ne rohanjunk, mert “egy nyerőszéria van alakulóban és ma is jönni fog” alapon!


A mai tippadásunkat először a magyar résztvevővel büszkélkedő BL mérkőzéssel kezdenénk, ahol a Malmö szezonját és mérkőzéseit látva mi nem számítanánk egy gólokban gazdag mérkőzésre, viszont ez a “Vidi” védelem verhető. Előző mérkőzésen is a szerencsénknek köszönhettük, ha már fogalmazhatok így, mint magyar ember, hogy nem kaptunk gólt, hiszen kapufa és rengeteg ziccer maradt ki a Ludogorets részéről. Ma egy fokkal már nehezebb a helyzet, hiszen a svéd csapat nagyon egyben van, ráadásul iszonyat jó kondinak örvendhetnek a játékosaik, mint magasság, mint erőnlétileg is verhetnek minket, főleg hazai pályán. Sokat fog számítani a rutin a magyar védelemben, viszont Juhászék sorozatosan kihagynak egy-egy rövid időre a mérkőzéseken és eddig ténylegesen, csak a szerencsének köszönhette a csapat, hogy nem esett ki. Most is várhatóan védekezni fognak, viszont a Malmö otthon jó és vélhetően ma szeretnének győzelemmel hangolni a visszavágóra. Az Malmö vezetőedzője készült rendesen a csapatból, hála Doll-nak, viszont óvatosságra intett mindenkit, hiszen a Malmö támadósora az utóbbi időben nem az igazi, nincs annyi gól és rengeteg az elpazarolt helyzet. Ezért mi úgy gondoltuk, hogy egy maximum 2-3 gólos mérkőzést láthatunk, viszont a Vidi kiszámíthatatlansága, illetve  a Malmö játékában egy ilyen opcióra óriási rizikó lenne fogadni, így maradtunk a “józan eszünknél”, illetve a statisztikánál és mi úgy érezzük, hogy ma képes lehet a Malmö nyerni, illetve “kötelező” lenne számukra ez a győzelem, ezért a hazaiak sikerére voksoltunk és reméljük, hogy megszületik a mérkőzésen ez az opció.

FF Malmö – Vidi (19:15) Tippmix kód: 03888 H
Tipp:FF Malmö (1X2) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

A következő mérkőzésen ismét egy BL találkozót néztünk ki, ahol egy belga és egy holland csapat fog egymással találkozni. Na most aki ismeri az erőviszonyokat a bajnokságokban, illetve a bajnokságok játékát tudhatja, hogy egyik bajnokság sem a gólnélküliségekről és a bekkelésekről szól. Most hazai pályán megfogható lehet az Ajax, akik ugyan gyengültek a nyár folyamán, de a tehetséges fiataljaik továbbra is lendületben tartják a holland csapatot. A Liege viszont nem egy leírható ellenfél és őszinték leszünk nem is nagyon értjük ezt a szorzót rájuk, főleg nem hazai publikum előtt. A csapat most játszik először a BL-ben, míg az Ajax már megküzdött az előző fordulóban a Sturm Graz csapatával, ahol tegyük hozzá, hogy 5-1-es összesítéssel jutottak tovább. A két fél legutóbb szintén a nemzetközi kupaporondon az EL-ben találkozott, akkor 1-1-es eredmény született ,amellyel mi úgy véljük, hogy a vendégek akár ki is egyeznének a mai napon. Egy biztos hétvégén a Standard Liege “pihentetett”, míg az Ajax 0-3-as vereséget szenvedett egy barátságos mérkőzésen. Ezen kívül mindkét fél amúgy próbálkozik, a Liege hazai pályán bekezdett a Gent ellen egy 3-2-es sikerrel, illetve kupát bukott a Brugge ellen, de ott is gólt szereztek. Így mi úgy véljük, hogy ma is várható az a hazai gól, viszont az Ajaxban is van bőven potenciál, amit az előző fordulóban mutattak nekünk tetszett, így mi úgy véljük, hogy ma kialakulhat a mérkőzésen a gólváltás és talán egy remivel/döntetlennel végződhet a mérkőzés.

Standard Liege – Ajax (20:00) Tippmix kód: 11690 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy angol mérkőzést hoztunk, ahol a szezonkezdet nekünk nagyon megtetszett, hiszen szinte minden egyes mérkőzésen a felek “sziporkáztak” és nem spóroltak a gólokkal. Most is két olyan csapat fog találkozni, amelyekben bőven van potenciál gólszerzést tekintve, így mi úgy véljük, hogy a két fél így a szezonkezdetén nem a bekkelésre fog beállni, hanem a gólszerzésre és a támadásokra. Ráadásul ez mindig is egy “rangadó” lesz a két társaság közt, ezért mi bízunk a gólokban és a két csapat várhatóan kialakítja a gólváltást a mérkőzésen, viszont a boro nem volt az igazi az előző fordulóban és a mérkőzés hajrájában sikerült csak a csapatnak betalálni, míg a Sheff. Utd. a Swansea ellen csak a pechének köszönheti, hogy kikapott. Ezért mi úgy véljük, hogy a mai Sheffieldben nagyobb a potenciál és vélhetően képesek lesznek gólt szerezni, ezért ugyan egy alacsonyabb oddsra fogadunk, de jobban bízunk a vendégekben, mint a hazai csapatban, ezért csak a vendég gólra fogadtunk, amelyre 1,50-es oddsot kaptunk.

Middlesbrough – Sheffield Utd. (20:45) Tippmix kód: 16928 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)  odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: