Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligája esélylatolgatás

Tegnap ugyan “pihenőt” fújtunk, de az élőzésünkkel ismét sikerült szép profitot elérnünk, ezzel pedig ismét nyereségesen zártunk. Ma három Bajnokok Ligája mérkőzésre hoztunk “B” és “C” kategóriás ajánlásokat és őszinték leszünk óriási mérkőzésekre számítunk!


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Napoli – Paris SG találkozón várnánk a gólokat. Gyakorlatilag mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseket játszik és lényegében ez az alapja a mai tippünknek is. A PSG-t nem kell bemutatni senkinek, véleményem szerint a világ egyik legjobb támadósorával rendelkezik. Mbappe fantasztikus formában, de Neymar is követi a francia tehetséget. Jó hír lehet a franciák számára, hogy Cavani ismét a pályán lehet és így a PSG legjobb támadótriója az Mbappe, Neymar, Cavani rohamozhat Olaszországban. A hazai oldalon Ancelotti megtalálta a megoldást és kamatozni látszik a 4-4-2-s stratégia. Elől Mertens és Insigne duó szinte minden mérkőzésen betalál, ráadásul a nápolyi együttes hazai pályán nagyon rég érezte már meg a vereség ízét. A PSG idegenben is jól teljesít, de látható, hogy a franciák védelme szinte minden mérkőzésen összehoz 1-2 gólt, ami után elől menni kell az eredményért. Ma pedig kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll mindkét csapat, hiszen jelenleg a franciák a 3. helyen, míg az olaszok a 2. pozícióban. Egymás ellen 2-2-vel zártak az előző meccsen és most én úgy érzem, hogy ez ma is benne lehet a pakliban. Egyértelműen a hazai fél ma az esélyesebb, de nyilvánvaló, hogy a PSG ma mindent megfog tenni a győzelemért, hiszen nem az EL trófeáért akarnak küzdeni. Egy vereség akár döntően befolyásolhatja a sorsukat, ezért extra motivált vendégcsapatra számítok, míg a hazai oldal statisztikája igencsak beszédes. Előzőleg is lógott a levegőben a PSG pontszerzése de már a 77. percben megszületett az általunk ma favorizált opció. Az látható volt, hogy mindkét oldal küzdött szinte az egész meccsen és rengeteg helyzetet,illetve több kapufát is szereztek a 4 gól mellett. Ma is így lehet és remélhetőleg ismét kialakulnak a gólok a találkozón.

Napoli – Paris SG (21:00) Tippmix kód: 05846 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,75 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón már “C” kategóriás tippel készültünk. A Internazionale – Barcelona találkozót választottuk ki a kínálatból. Óriási kérdés, hogy most mire lesz képes a katalán együttes Messi nélkül, viszont elnézve a teljesítményt számunkra nincs kétség. Suarez kezébe vette a katalánok “vezénylését” és a góljaival mérkőzésről-mérkőzésre kiharcolják a győzelmet. Ez volt látható az el classico-n, illetve a Vallecano elleni 3-2-s diadal esetében is. Az Inter ellen előző fordulóban 2-0-ra nyertek, viszont ma más lesz a felállás. Az olasz együttes hazai pályán remekül teljesít elől Icardi vezénylésével többnyire gólokat szereznek. A Tottenham ellen 2-1-re nyertek legutóbb hazai pályán és most az a kérdés, hogy kiharcolják-e a győzelmet vagy sem. Spalletti nyilatkozata egy kicsit megmutatta a két bajnokság és csapat közti különbséget, hiszen megjegyezte, hogy a katalán együttes minden edző “álma”, illetve méltatta a spanyol csapatot, hogy 10 perccel a mérkőzés kezdete előtt jöttek ki a pályára “melegíteni”, illetve mentális felkészültségüket is megjegyezte. Viszont ma döntő lehet az argentin klasszis hiánya és ezt meglovagolhatja a hazai együttes. Egy biztos, hogy ha ma nyernek az olaszok szinte biztossá válik a továbbjutásuk a csoportból. Nagy mérkőzésre számítunk, de a katalánok részéről sem tudnánk elképzelni, hogy “felemelt kézzel” érkeznének Milánóba. Hazai oldalon nincs hiányzó és teljes a keret, így minden esélyük adott, hogy akár győzelmet kiharcolhassanak. Hazai pályán szinte minden alkalommal gólt szereznek és szerintem ez ma sem lesz másként. A vendégek idegenbeli statisztikája is igencsak beszédes, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésen 8 alkalommal gólt kaptak. Úgyhogy az esélyek adottak és szerintem ma kialakulhat a mérkőzésen a gólváltás. A vendégek oldaláról bízok legalább egy találatban, míg az Inter csapatának hazai pályán kötelező hajtani a győzelemért, ehhez pedig gólra/gólokra lesz szükségük!

Internazionale – Barcelona (21:00) Tippmix kód: 05545 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen is a góloké lenne a “főszerep”. Az Atl. Madrid – Dortmund találkozón várnánk a találatokat. Az előző mérkőzésüket is favorizáltuk, akkor elmaradt a gólváltás, viszont 3 kapufa is volt a mérkőzésen. Egyszóval nem volt szerencséje a spanyoloknak. Ma más a felállás és hazai pályán kell küzdeniük a győzelemért, ahol igencsak remek mutatója van a csapatnak. A Dortmund fantasztikus formában van vezeti a bajnokságot és itt a BL-ben is veretlenek idáig. Az ATM ma eldöntheti, hogy kialakítja e a továbbjutást, hiszen a Monaco sajnos lejtmenetben, míg a Brugge nem tartozik a nehezebb ellenfelek közé. Előző találkozón pechünk volt, most viszont úgy vélem, hogy kialakulhatnak a gólok. A Dortmund számára tökéletes lenne az X, de ehhez menniük kell a gólért. Az ATM szinte minden hazai mérkőzésén gólt szerez, ezért én úgy vélem, hogy ma is a gólokról szólhat a mérkőzés, viszont most osztozkodni fognak ezen a felek és kialakulhat a gólváltás!

Atl. Madrid – Dortmund (21:00) Tippmix kód: 05147 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!