b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligája esélylatolgatás

A napunkat ismét két Bajnokok Ligája mérkőzéssel zárnánk, gyakorlatilag kivártunk a végsőkig és a legpontosabb információk beszerzése után hoztuk meg a döntéseinket. Ma egy “B” és egy “C” kategóriás ajánlás kerül publikálásra és reméljük, hogy nem okozunk csalódást.


Az első mérkőzésen a Dortmund – Atl. Madrid fognak egymással összecsapni az “A” jelzésű csoportban. Mindkét együttes hibátlan mérlegnek örvend és az eddig lejátszott mérkőzéseiket figyelembe véve mindkétszer magabiztos győzelmet arattak. A Dortmund, mint itt, mint a Bundesligában remekül szerepel, míg az ATM a megszokott módon, kiválóan szerepel továbbra is minden sorozatot figyelembe véve. Gyakorlatilag ma eldőlhet, hogy ki marad hibátlan a csoportba, egy biztos, hogy az ATM védelme mostanság rendre gólt/gólokat kap, ami nem megszokott a spanyol csapattól és ma egy Dortmund ellen, akik számára kiválóan fut mostanság a szekér nehéz dolguk lesz. Hazai pályán kötelező a gólszerzés a sárga/fekete mezeseknek, de az ATM támadóit sem kell félteni, ezért mi úgy érezzük, hogy a hibátlanok csatáján ma kialakulhat a gólváltás, amit “B” kategóriába ajánlunk!

Dortmund – Atl. Madrid (21:00) Tippmix kód: 04101 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “B” kategória Tét: 3 egység

A második mérkőzésen a Galatasaray – Schalke találkozóra készültem egy “C” kategóriás ajánlással. Egyik oldalnak sem megy igazán a jelenlegi szezon. A Bajnokok Ligájában is a “D” jelzésű csoportban ki-ki párharc fog folyni a továbbjutásért és a kiesésért. A Lokomotív Moszkva egyértelműen kilóg ebből a csoportból, de a Porto/Schalke/Galatasaray trió egymást követve haladnak mérkőzésről-mérkőzésre. Mi úgy érezzük, hogy ezen a találkozón talán a török csapat felé billenhet a mérleg nyelve, hiszen nem nagyon megy a német csapatnak az idegenbeli szereplés. Ezzel ellentétben a török együttes hazai pályán kiválóan teljesít és rendre megnyeri a mérkőzéseit. Legutóbb épp a fentiekben említett Lokomotív Moszkvát ütötték ki 3-0-s arányban, de legutóbb a Porto otthonában hibáztak és pontokat veszítettek. A német együttes 1-1-0-s mérlegével jelenleg a 2. helyen, viszont idegenben nyújtott teljesítménye nem volt biztató a Lokomotív Moszkva otthonában sem,  viszont a Porto elleni hazai mérkőzésükön remekül szerepelt a csapat. Egyértelmű ,hogy ma a vendégek egy okos játékkal maguk mögött tarthatják a török csapatot, viszont a Galatasaray pályáján az egyik legkellemetlenebb fellépni ezeken a találkozókon. Mi a hazai pályán nyújtott teljesítmény miatt várnánk egy gólt a török együttestől, illetve a vendég németektől bízunk benne, hogy nem a védekezés lesz a fő motiváló erő és egy izgalmas 90 percet hoznak össze a csapatok számunkra!

Galatasaray – Schalke (21:00) Tippmix kód: 04810 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: