b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligája esélylatolgatás

Ma csak a Bajnokok Ligája mérkőzéseivel foglalkoznánk. Lényegében olyan találkozók kerülnek megrendezésre, amelyeken lehetett értékeket felfedezni és véleményünk szerint nagy esélyekkel lehet indulni a profitálás felé. Mivel a tippjeink utóbbi időben elég szép eredményekkel zártak, ezért már lassan a legalacsonyabb tétekkel kell, hogy fogadjunk. Ennek köszönhetően a tétjeink szétosztva ugyan, de alacsonyabb tétekkel lettek ajánlva.


Az első találkozón számunkra egyértelmű győzelemmel készülünk. Ritkán fogadunk a bajorok sikerére, de most eljött az ideje. A Benfica – Bayern München találkozón számunkra egyértelműek az esélyek. A vendégek keretét remek játékosok alkotják és a hiányzók ellenére is toronymagasan a mérkőzés esélyesei. A vendégektől egyébként Coman, Rafinha, Tolisso trió fog hiányozni a keretből, akiket valljuk be ha nehezen is de lehet pótolni. A német csapat a szezont kiválóan kezdte. Először megnyerték a Szuperkupát a Frankfurt ellen, majd a német kupában és a bajnokságban is hibátlan az együttes és elmondható, hogy eddig minden egyes mérkőzésén legalább 3 gólt tudtak szerezni. Ma egy nehezebb mérkőzés elé néznek, viszont mi úgy véljük, hogy ez a Bayern képes lehet akár a döntőig is elmenetelni. N. Kovac összeszedte a keretet és valljuk be nincs nehéz dolga a horvát trénernek, hiszen kiváló játékosokkal rendelkezik a csapata. A Benfica portugál szintén kiválónak mondható és tudhatjuk, hogy már nem egyszer okozott meglepetést a Bajnokok Ligájában, de mi úgy érezzük, hogy ezt a csoportot toronymagasan meg kell tudni nyerni a Bayernnek és itt még az 1. fordulóban nem hinnénk, hogy félvállról venné a bajor együttes ezt a mérkőzést, ezért bízunk a vendégek sikerében és abban, hogy több gól születik a találkozójukon.

Benfica – Bayern München (0-2) Tippmix kód: 13705 06
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,70  “B” kategória Tét: 4 egység

A második találkozón egy kiváló szorzóval rendelkező vendég sikerben bízunk. A Young Boys – Manchester Utd. találkozón várjuk a vörös ördögök sikerét. Lényegében a két fél közt, mint keretértékileg, mint tudásilag óriási különbség van. A vendégek keretét több világsztár alkotja, akiknek úgymond hozniuk kell a mérkőzést. A Manchesteri csapatnak Jones, Rojo és Valencia trió nélkül kell ismét felállni, míg a hazai csapatból öt kulcsfontosságú játékos is hiányzik ebből két személy a hazaiak védő duója Mbabu, Wuthrich, illetve Lauper, Lotomba és Tixeira is kénytelen lesz kihagyni a mérkőzést. Összességében a vendégek kapuját egy világklasszis kapus védi de Gea személyében, ami már alapra meghatározó lehet, illetve Lukaku, Pogba, Rashford, Lingard, Sanchez és sorolhatnánk a végletekig a játékosokat eldönthetik a mérkőzést. Lényegében a vendégek keretéből legalább 8 olyan játékos van aki bármiféle hatással lehet a vörös ördögök sikerének kialakítására, ráadásul Mourinho igazi nemzetközi kupa specialista. Tudhatjuk, hogy többször nyert Bajnokok Ligáját és előző szezonban is megmutatta, hogy mire képes a Manchester élén. Ezért mi úgy véljük, hogy most sem fognak vissza a vendégek a tudásukból és várhatóan megnyerik az első mérkőzést. Minden pontra szüksége van a csapatnak, hiszen a csoportban a Valencia/Juventus kettős található, akik azért nagyobb fenyegetést jelenthetnek az angolok továbbjutására.

Young Boys – Manchester Utd. (0-3) Tippmix kód: 13717 V
Tipp:Manchester Utd. (1X2) odds:1,70  “B” kategória Tét: 2 egység

A harmadik találkozón a Juventus sikerében bízunk. A mérkőzésen a Valencia lesz a házigazda, akik vélhetően már az általuk megismert C. Ronaldo “lefoglalására”/”érvénytelenítésére” lesznek kiélezve. A hazai csapat esélyét rontja az a tényező is, hogy Coquelin sérülését Murillo, Kondogbia és Garay kisebb izom és térdsérülése is követi és várhatóan ez a hármas, ha nem is kihagyni kényszerül ezt a találkozót, de a kispadon fognak szerepet kapni. Lényegében a vendégek kerete teljes De Sciglia és Spinazzola nem lép pályára sérülése miatt, de ezen kívül mindenkire lehet számítani. Sokak várják ma C. Ronaldo Bajnokok Ligájában nyújtott szokásos teljesítményét és mi sem lepődnénk meg azon,ha a portugál klasszis ma góllal kezdene a Juventus színeiben. Hétvégén átszakadt az a bizonyos gát és innentől beindulhat a gépezet. De ha nem is ő, akkor nagy esélyt látunk Mandzukic személyében, aki, mint egy “bomba” bármikor képes egy-egy találkozót eldönteni. Mi úgy véljük, hogy szoros mérkőzésen ugyan, de nyerhetnek az olaszok és egy 2,10-s oddsért úgymond kötelezőnek érezzük behúzni a sikerüket.

Valencia – Juventus (0-2) Tippmix kód: 23582 V
Tipp:Juventus (1X2) odds:2,10  “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó találkozón pedig már csak az elhivatottságunk miatt is fogadnánk erre a mérkőzésre, viszont a hazai sikerre alacsony szorzóval szembesültünk, holott nem is olyan biztos ez a siker. A mérkőzésen talán már egyértelmű de a Real Madrid – Roma mérkőzésére tennénk ajánlást. Lényegében köztudott,hogy mi a blancóknak szorítunk évről-évre. Ez ma sincs másként és mi úgy érezzük, hogy ezt a jelenleg halovány Roma-t meg kell tudni verni, de számunkra a királyi gárda mindig is az a fél lesz, akik gólt/gólokat kapnak. Jelen állás szerint a Real Madrid jó formának örvend, míg a Roma játékosok továbbra is keresik önmagukat. Ezért mi végigböngésztük a statisztikákat és szépen látható, hogy a Real Madrid legutóbbi mérkőzésein szinte minden egyes találkozón kap legalább egy gólt, míg a vendégek statisztikájában is látható, hogy szinte mindig képesek a gólszerzésre. Ezért mi úgy véljük, hogy a statisztikák ma nem hazudnak és a BL tétje miatt két extra motiváltsággal rendelkező csapatot láthatunk. Nagy hiba lenne 1,30-ért fogadni a hazaiak sikerére, mikor a Roma a kiszámíthatatlanok közé tartozik. Ezért mi úgy érezzük, hogy a találkozón kialakulhatnak a gólok és a gólváltás is és ezt az opciót favorizálnánk.

Real Madrid – Roma (3-0) Tippmix kód: 23575 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: