b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Bajnokok Ligája esélylatolgatás

Ma mindhárom Bajnokok Ligája mérkőzéssel foglalkozunk. Lényegében tegnap a BL tippjeink hibátlanul jöttek és ma is úgy véljük, hogy a visszavágók miatt, egy kicsit átláthatóbbá tették a felek az erőviszonyokat és a várható esélyeket.


Az első mérkőzésen egy izgalmas ám mégsem a legjobb és eseményekben gazdag mérkőzést választottunk ki. A találkozón a Salzburg – Crvena zvezda kettős fog találkozni egymással, ahol a felek az első mérkőzésen egy 0-0-s döntetlennel zártak. Sokak nem várták ezt az eredményt, hiszen az osztrák csapat sokra hivatott, míg a mai ellenfele remek játékkal szokott az esetek 90%-ban előrukkolni. Ma az a kérdés, hogy a Salzburg kitart és képes lesz hazai pályán kiharcolni a továbbjutást, vagy a szerb ellenfele most is képes lesz a meglepetés erejével élni és idegenben képes lesz egy gólig eljutni. Mi mindkét verziót elképzelhetőnek tartjuk, de nem éri meg a gólokban keresgélni a lehetőséget, egy 0-0-s mérkőzés után. Ami a Salzburg esetében elmondható, hogy a hazai fél oldaláról több, mint 7 játékos hiányozhat, míg a vendégek részéről továbbra sincs egyetlen egy hiányzó sem. Az első mérkőzésen az osztrák csapat egyértelműen az időhúzásra, labdajáratásra tette a fő hangsúlyt, míg az akkori hazai szerb csapat végig próbálkozott és pechükre a kapus, illetve a kapufa állta az útját a gólszerzésüknek. Ezen kívül elmondható, hogy mindkét fél partiban volt egymással és nem mellesleg akkora ordító helyzetet az osztrák csapat nem volt képes kialakítani 90 perc alatt. Természetesen most más a helyzet, hiszen hazai pályán egy jó Salzburg ellen mindig is nehéz szerepelni, de mi úgy véljük és látva a szerb csapat eredményeit nem írnánk le őket. Ezért képes lehet a csapat akár egy kisebb meglepetést is okozni, illetve “borsot” törni az osztrák csapat orra alá. Mi elképzeléseink szerint most is egy kevés gólos, vagy épp egy 2-1-s eredmény születhet a találkozón. A Salzburg csapatát várhatjuk, mint továbbjutó fél, de abban biztosak vagyunk, hogy a Crvena Zvezda ma nem fog 2-3 góllal kikapni. Akik idegenben nem mellesleg legutóbb 2016.11.23.-án kaptak ki 2-0-ra. Azóta nem volt olyan csapat, amelynek otthonában több gólos vereséget szenvedett volna  a csapat! Nehéz mérkőzés lesz, de mindkét fél várhatóan egy motivált, egyben biztonságos futballra fog építkezni, hiszen a hazai oldal részéről egy bekapott gól óriási veszély lehet a kiesésre nézve, míg a vendégek várhatóan nem felemelt kézzel érkeznek. 

Salzburg – Crvena zvezda (21:00)  Tippmix kód: 30209 V
Tipp:Crvena zvezda (Hendikep 0:2) odds:1,55 “B” kategória 1. szint Tét: 2 egység

A második mérkőzésen már egy izgalmasabbnak ígérkező mérkőzést választottunk ki a kínálatból. A PAOK – Benfica mérkőzésen egy igazi “adok-kapok” mérkőzést várunk, hiszen 1-1-el végeztek az első mérkőzésen a felek. A fogadóirodák az első találkozón egyértelműen a Benfica győzelmét favorizálták, aztán a görög csapat megmutatta, hogy nem a lesajnált szerep lesz az övék és láss csodát 1-1-el, ma már ők a továbbjutás esélyesei. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, a Benfica egy remek csapat, remek játékosokkal, ráadásul szinte minden mérkőzésen képesek a gólszerzésre. A PAOK számára egyértelmű a mai mérkőzés súlya, egy hazai góllal már lépés előnyben lehetnek és egy Benfica ellen nem épp egy ésszerű húzás lenne a védekezés. Ezért mi úgy véljük, hogy most a Benfica dominálhat és gólt is szerezhet, amelyre egyértelműen kell, hogy jöjjön egy válasz, főleg a PAOK esetében, hazai pályán és ilyen hazai publikum előtt. Ezért mi várjuk a gólokat és szerintünk az előző mérkőzéshez hasonlóan most is kialakulhat a gólváltás!

PAOK – Benfica (21:00)  Tippmix kód: 35899 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória 1. szint : 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig a PSV – BATE Boriszov kettős fog egymással találkozni, lényegében itt is a holland csapat az, amelyik kicsit hátradőlve figyelheti az eseményeket. Hasonló a BATE helyzete, mint tegnap a Vidié. Sokak lesajnált szerepben és kiesőként tekintenek a csapatra, de ne felejtsük el, hogy a PSV nem a védekezéséről híres és nem véletlen talált a BATE előző mérkőzésen 2 gólt is. Ma szinte egyazon az odds, mint tegnap a Vidi esetében a vendégek góljára, de mi itt már inkább érezzük a gólváltás tényezőjét, hiszen a PSV várhatóan nem egy bekkelős focira fog építkezni, ami amúgy sem fekszik egy holland csapatnak. Ezért mi egy vendég részről nyílt sisakos támadásokkal teli mérkőzésre számítunk, amelyre a hazai csapat várhatóan kontrákkal és gyors támadásokkal válaszolhat. Mindkét félben bőven van potenciál a gólszerzésre és ezért mi úgy véljük, hogy egy 5 gólos mérkőzést követően, ma sem fognak egy 0-0-s mérkőzést játszani a felek. Rizikós tipp, de hiba lenne kihagyni ezt az opciót!

PSV – BATE Boriszov (21:00) Tippmix kód: 30185 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória 1. szint: 0,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: