Prémium szolgáltatás : Bajnokok Ligája elemzések

A Bajnokok Ligája mérkőzéseken tegnap sikerült profitálni az ötletadó megosztásokban és ma is készülünk majd ötletadókkal a találkozókra. Viszont látva tegnap a speciális opciókban rejlő esélyeket, ma meglovagolnánk ezt és a kapura tartó lövések, illetve egy-egy játékos favorizálásával kötünk fogadást a bet365 portálon.


I Sergio Agüero I

A Schalke – Manchester City mérkőzésen gyakorlatilag már ma letudhatja az angol csapat a továbbjutás kérdését.   A vendégek részéről lényegében több kulcsfontosságú játékos is kiemelkedhetne, viszont utóbbi időszakban Agüero fantasztikus formában 17 gólt szerzett már és ismét a gólkirályi címért verseng Salah-val. Lényegében most is az ő helyzeteiben bíznánk és látva az előző mérkőzéseket nem elég, hogy többször betalál az argentin de döntőrészben rá játszanak a társak. Remekül teljesít a tizenhatoson belül, többször veszélyeztet fejjel is akár. Úgyhogy hatalmas érték van az ő helyzeteiben és most a kapura tartó lövésekre ajánlunk fogadást az ő esetében. Mivel “kiszámíthatatlan” , hogyan fognak a favorizált játékosok teljesíteni, illetve nem-e történik velük sérülés stb.  így csak és kizárólag “C” kategóriába fogadunk ezekre az opciókra.

Schalke – Manchester City (21:00)

Tipp:Sergio Agüero – Felett 1,5 (Játékos – kapura tartó lövések) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Antoine Griezmann I

Az Atletico Madrid – Juventus találkozón számunkra az olaszok lesznek a favoritok, viszont Griezmann, mint a spanyolok “vezérének” teljesítményében óriási esélyek lakoznak. Egy az a közeli szabadrúgásokat rendre ő végzi el, ráadásul többször ő fejezi be az Atletico támadásait. Az ő esetében is a kapura tartó lövésekben bíznánk és ugyan nehéz ellenfél lesz a mostani, egy szabadrúgás, vagy egy távoli/közeli lövésben bármikor benne lehet egy kapura tartó lövése, amelyre érdemes fogadást kötni.

Atletico Madrid – Juventus (21:00)

Tipp:Antoine Griezmann – Felett 0,5 (Játékos – kapura tartó lövések) odds: 1,54 “C”  kategória Tét: 2 egység