b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : B. Coric – R. Federer

Vajon képes lesz ismét behúzni a kötelező győzelmet Federer? (Fotó : Getty Images)

A napunk folytatásaként egy teniszmérkőzést szemeltünk ki, ahol meglepően alacsony line-t kaptunk kézhez. Véleményünk szerint ezzel az eséllyel pedig élni kell, hiszen mindkét játékos gyengébben teljesít a Dubai-i ATP-n.


I B. Coric – R. Federer I

A mérkőzésen lényegében látva Coric játékát Basilashvili ellen, illetve Federer egész tornáját eltekintve bennünk felmerült az a kérdés, hogy sima over lesz, avagy valaki csúnyán elpáholja a másikat. Inkább az előzőre van ráció és véleményünk szerint Coric minimálisan fáradtabb lehet ma a svájci ellenfelénél, viszont az adogatásaiban továbbra is óriási érték van.

A két teniszező nem ismeretlen egymásnak, ráadásul Federernek igencsak kellemetlen élményei vannak a horváttal szemben, hiszen előző évben Shanghajban simán 2-0-ra, de Halleban is 2-1-re verte a svájcit.

A fogadóirodák tehát a svájcit favorizálják ami nem véletlen, viszont mi érzünk most is annyit Coric játékában és adogatásaiban, hogy a horvát nyerjen legalább egy szettet. Márpedig ez ha így lesz, akkor jöhet az over is. Tegnap Marci megmutatta, hogy ő is helyt tud állni, a magyar teniszezőnek is adott volt a szett győzelem, ő nem élt vele. Ma Coric azért nagyobb falat lehet, ezért a 22,5 over opciót véleményünk szerint rakni kell. Nem elképzelhetetlen egyébként a Tie Break és a 3 szett sem!

B. Coric – R. Federer (16:00)

Tipp:Több, mint 22,5 game (Game összesített) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

 

A b&wtips jogvédett, szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: