b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Avtomobiliszt Jekatyerinburg – Traktor Cseljabinszk

A teniszmérkőzések után egy KHL találkozóval készülünk és még egy “labdarúgáselemzés” várható, ha úgy döntünk, de lehet ötletadó lesz már csak megosztva.


I Avtomobiliszt Jekatyerinburg – Traktor Cseljabinszk I

Az első érv a mérkőzésen a hazai siker mellet az, hogy a Traktor óriási meglepetésre került be a rájátszásba, sokak nem is számoltak velük, de a végén beküzdötte magát az együttes. Ma egyértelmű favorit a Jekatyerinburg csapata, főként hazai pályán. Mindkét oldalon lesznek hiányzók, viszont van több dolog is, ami a hazai siker felé billenti az esélyeket.

A hazaiak részéről kiemelendő az ütőképes első sor, akik rendre képesek több góllal segíteni a Jekatyerinburg győzelmeit és mindezek mellett Kovar Jakub aki fantasztikus teljesítménnyel rendelkezik a védéseket tekintve.

Számunkra ami megfigyelhető, hogy a Traktor megpróbált utóbbi időben a védekezésre koncentrálni, de idegenben nem megy nekik, ráadásul többször is kikaptak 2 vagy több góllal az ellenfelektől. Legutóbb ellenük sikerült profitálni egy hendi kíséretében, akkor az SZKA húzta be nekünk a pénzt a zsebünkbe, de ezt megelőzően idegenben kikaptak a jóval gyengébb Nyizsnyij Novgorod, Szeversztal, Metallurg és a mai ellenfelük az Jekatyerinburg is 3-0-al zárt ellenük. Az első mérkőzés mindig is fontos, ahol véleményem szerint erőfitogtatás lesz és kiindulva abból, hogy a vendégektől Stoa, Shinin és Szczechura is hiányzik, akik csatárok nem nagyon számítanánk maximum 1 gólra a Traktortól. A hazai oldalon egyedül Francis Pare játéka kérdéses, de szerintünk ott lesz a keretben ő is. Ezen információk birtokában és kiindulva a két csapat egymás elleni eredményeiből, szerintünk legalább két góllal nyernek a vendéglátók és magabiztosan behúzzák az első mérkőzést.

Avtomobiliszt Jekatyerinburg – Traktor Cseljabinszk (15:00)

Tipp: Avtomobiliszt Jekatyerinburg -1,5 gól (Gól hendikep) odds: 1,82 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: