b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Avangard Omszk – Szalavat Ufa

Tegnap az egyetlen KHL elemzésünk nyert és ma is egy KHL találkozóval nyitnánk a napot. A mérkőzés 16:00-tól kerül megrendezésre, ahol az Omszk felteheti az i-re a pontot.


I Avangard Omszk – Szalavat Ufa I

Az 5. fordulójához ér a párharc és jelenleg az Omszk vezet 3-1-re. Lényegében nem kérdés, hogy ki az erősebb fél, ráadásul reggel óta folyamatosan csökken a hazaiak szorzója. Ha siettem volna a reggeli órákban, akkor simán 1,55-s szorzóért lehetett volna megtenni az Omszk végső sikerét, viszont ma nem a rohanásé volt a főszerep és inkább átgondolt elemzéseket, illetve ajánlásokat készítettünk. Ennek megfelelően megvártuk a hazaiak keretét, akikben nincs hiba.

Hazai oldalon Mikheyev, Shirkokov és Beck biztosan a keretben vannak, ez annyit jelent, hogy a hazai oldal leggólerősebb játékosai szerepet kaphatnak. Összességében a csapat hazai pályán remekül szerepel a bajnokság alapszakasz ideje alatt 31 mérkőzésen mindössze 10 vereséget szenvedtek el, de a mai ellenfelük legutóbb 2018 márciusában tudott nyerni itt tétmérkőzésen.

A két fél rendre izgalmas párharcokat hoz össze, de az Omszk hazai pályán a rájátszásban minden egyes mérkőzését megnyerte. Úgyhogy ez számunkra az egyik kiinduló alap, a másik része, hogy ma már le is zárhatják a párharcot, hiszen 3-1-s összesítéssel vezetnek. Az Ufa idegenben gyengének mondható és ugyan a legelső mérkőzésen 3-3-s döntetlen után kaptak ki, azt követően egy 4-1-s vereségbe szaladtak bele és ezt követően még hazai pályán az utolsó találkozón is két gólos különbséggel maradtak alul az Omszk ellen. Egy szó, mint száz ma ha minden a statisztikák és az elképzeléseink szerint alakul, akkor sima hazai győzelmet várhatunk az Omszki csapattól, amelyre 1,50-s szorzóért ugyan nem nagy profitot tudunk kovácsolni, de mindenféleképpen van benne érték.

Avangard Omszk – Szalavat Ufa (16:00) 
Tipp:Avangard Omszk(A mérkőzés győztese) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység

0
%d bloggers like this: