b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Australian Open esélylatolgatás

Ma hajnalban mindkét teniszelemzésünk nyereséggel zárt és ilyen eredményekre szeretnénk holnap is számítani. A partnerünk ajánlásait követve maradunk a jól bevált 3,5 szett over opciónál, amelyre ugyan alacsony szorzókon lehet fogadni, viszont magasabb téttel igencsak szép profitot eredményezhetnek ezek az opciók.


I Travaglia – Basilashvili I

A partnerünk két dolgot emelt ki a mérkőzéssel kapcsolatban. Basilashvili Eubanks elleni mérkőzését, ahol egy szettet vesztett a 20. helyen rangsorolt játékos, illetve a várható páratartalmat, hiszen a találkozóra 69%-s páratartalom várható, ami mindkét játékost döntően befolyásolhatja a koncentrálást tekintve. Röviden tömören a 3,5 szett overre 71%-s esélyt adott meg a partner, de azt sem zártuk ki, hogy akár 5 szettbe húzódó párharcot láthatunk. Ami még érdekes lehet, hogy Travaglia már-már hozzászokhatott a környezethez, hiszen már 4 mérkőzésen van túl, viszont ez befolyásolhatja a kondiját is. Bár visszanézve az Andreozzi elleni találkozót, aligha látszódott rajta bárminemű fáradtság. Most előtte a lehetőség, hogy egy top20-s játékos ellen bizonyítson és kiindulva a mostani eredményekből bőven esélyes, hogy nyer egy szettet Travaglia, főleg Basilashvili játékát ismerve. Visszatérve az előző meccsére Eubanks 6-4-re nyert a 2. szettben, majd egy Tie Break-ben lépett el Basilashvili és így használta ki a 4. szettet, hogy igazából neki állt már a zászló. Szerintünk most szorosabb lesz és ismét megéri befektetni a 3,5 over opcióba.

S. Travaglia – N. Basilashvili (01:00)

Tipp:Több, mint 3,5 szett (Szettek száma) odds: 1,59 “B”  kategória Tét: 3 egység

I R. Bautista – J. Millman I

A nap rangadója? Kisebb túlzással jellemezhetnénk így ezt a találkozót. Itt is maradtunk a 3,5 szett over opciónál. Az indok pedig egyszerű, mint Millman, mint Bautista remek adogató játékos és egymás ellen szinte mindig képesek voltak 1-1 szettet szerezni. A mérkőzés esélyese egyértelműen Bautista, de ne feledkezzünk meg Millman melegítéséről Sydneyben, ahol Fucsovics ellen is megmutatta, hogy mire képes. Persze Bautista nem ez a szint, ráadásul kiválóan kezdte el a jelenlegi szezont ő is, hiszen még veretlen 2019-ben. Az ellenfelek közt pedig ott volt Djokovic, Wawrinka, vagy épp Berdych is. Na most mi végig követtük a Murray elleni meccsét és őszinték leszünk nem győzött meg minket Bautista, akiről köztudott, hogy elfárad az ilyen hosszabb szettes meccsekben. Ez, hogy mire vezethető vissza nem lehet tudni, de a US Openen is kijött ez a dolog, illetve tavaly ilyenkor is ugyanígy elvérezett itt Ausztráliban. Ezt az esélyt kihasználhatja Millman, aki viszont elég fitten mozgott az előző találkozóján, ráadásul nagyon magabiztosan hozta Delbonis ellen a meccset. Összességében a partnerünk 69% esélyt ad arra, hogy jön az over. Egyen fog múlni, hogy Bautista mikor fárad el, reméljük, hogy minél hamarabb és inkább hozza az első szettet Millman, utána pedig izgulhatunk az amúgy kiválóan adogató Bautista  szettjéért. Mindenesetre itt is áll a feltétel, 1-1 szett kell a felektől és erre óriási esély van!

R. Bautista – J. Millman (07:00)

Tipp:Több, mint 3,5 szett (Szettek száma) odds: 1,50 “B”  kategória Tét: 3 egység
0
%d bloggers like this: