b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Australian Open esélylatolgatás

A napunk folytatásaként folytatnánk a tenisszel. Igazából két napja ránk jár a rúd, de félig én is tehetek erről, hiszen kihagytam a három női mérkőzést, amik jöttek volna.. Ma már teljes mértékben megosztom a partnerünk által ajánlott tippeket és remélhetőleg jön az a bizonyos profit!


I D. Goffin – D. Medvedev I

A kettős összecsapásán Medvedev játékában bíznánk, hiszen remekül játszik az orosz és eddig hibátlan is, hiszen 0-3, 0-3-al zárt az ellenfelek ellen. Goffin esetében sem beszélhetünk rossz szériáról, viszont nagyon rég volt már alkalma kemény borításon “lavírozni”. US Openen mutatott néhány dolgot a gyengébb teniszezők ellen, de azóta nem igazán érezhette a győzelem ízét. Itt az AO-n mutathatja meg, hogy mire képes, viszont Medvedev ott folytatta, ahol abbahagyta és várhatóan ma is nyerni tud, 0-3, vagy 1-3-s győzelmet várnánk. A partnerünk 79%-s eséllyel várja Medvedev -2,5-s hendijét. Erre kötnénk most fogadást “B” kategóriába ajánlva.

D. Goffin – D. Medvedev (02:30)

Tipp:D. Medvedev -2,5 game (Game hendikep) odds:1,66 “B”  kategória Tét: 3 egység

I S. Halep – V. Williams I

Halep mérkőzésről-mérkőzésre megmutatja, hogy mekkora küzdő, ráadásul rengeteget fejlődött a szervákat tekintve a teniszezőnő. Összességében ezt az elemzést kár sokáig húzni, két azonos képességű teniszező találkozik egymással, ahol véleményünk szerint ismét 3 szettbe torkollhat a találkozó. Mint Halep, mint Williams 2-1-s szettekkel jutott el a mostani mérkőzésig. Reméljük, hogy most is így lesz, viszont egy 20,5 game feletti opcióra akár 2 szett alatt is remek esély lehet, főleg elnézve a két játékos adogatásaira való koncentrálást. Ezért a 20,5 game overre érdemes fogadást kötni 1,66-s szorzóért cserébe!

 S. Halep – V. Williams (09:00)

Tipp:Több, mint 20,5 game (Game szám összesített) odds:1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I E. Mertens – M. KeysI

Hasonlóak a feltételek, mint a Halep-Williams találkozón. Két hasonló képességű teniszező, akik eddig hibátlanul teljesítettek a tornán. Itt is egy 20,5 overre kötnénk fogadást, hiszen benne lehet az 1.szettben akár egy Tie Break is. Igazából a 3 szett sem elképzelhetetlen, de számunkra inkább marad ez a 20,5 game over. Erre 66%-s esélyt lát a partnerünk, amire érdemes fogadást kötni.

E. Mertens – M. Keys (04:30)

Tipp:Több, mint 20,5 game (Game szám összesített) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: