b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: ATP Finals London esélylatolgatás

Három teniszmérkőzéssel folytatjuk a napot. Mindhárom esetben az ATP Finals mérkőzéseire érkeztünk ajánlásokkal.Mindkét esetben “B” kategóriás ajánlásokat teszünk közzé. Izgalmas mérkőzések elé nézünk és reméljük, hogy sikerül elcsípni a mérkőzéseket.


Az első tippünk esetében N. Djokovic – A. Zverev találkozóra készültünk. Djokovic remek formában van, míg Zverev már az előző mérkőzésen is kétszer állt fel breakhátrányból. Számunkra nem volt meggyőző a játéka Cilic ellen, viszont Djokovic szinte megállíthatatlan. Mi úgy érezzük, hogy ma is kitarthat a szerb formája egymás ellen legutóbb Shanghajban találkoztak akkor simán nyert Djoko 2-0-ra. Isner ellen meggyőző volt és szerintünk most is képes lehet 2-0-ra zárni a mérkőzést. Zverev sok hibával játszik és ez most egy folyamatosan domináló Djokovic ellen kevés lehet.

N. Djokovic – A. Zverev (15:00) Tippmix kód: 02782 01
Tipp:N. Djokovic 2:0 (Pontos végeredmény) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy páros mérkőzéssel készültünk. Marach O / Pavic M – Bryan M / Sock J összecsapáson bíznánk Bryan/Sock kettősben. Mai ellenfelük ellen még nem találkoztak a felek, viszont az általunk favorizált kettős a US Openen nyert szinte végig hibátlanul zártak, ráadásul a Kubot/Melo kettős ellen nyertek a döntőben 2-0-al. Shanghajban leégett a duó, Párizsban pedig a 3. körben fáradtan álltak ki a Rojer/Tecau kettős ellen és ki is kaptak. Most ismét győzelemmel kezdtek  Kubot/Melo ellen, de az ellenfelük is Herbert/Mahut ellen kiküzdötte a győzelmet. Mi úgy véljük, hogy most nagy mérkőzés alakulhat ki a találkozón, viszont Bryan/Sock kettős mellett szólhat a rutin, illetve a kemény borítás, amely igencsak fekszik mindkét teniszezőnek. Reméljük, hogy kialakul ismét az általunk favorizált duó győzelme.

Marach O / Pavic M – Bryan M / Sock J (13:00) Tippmix kód: 03003 V
Tipp:Bryan M / Sock J (A mérkőzés győztese) odds:1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: