b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : ATP Dubai elemzések

Kukushkin számít a favoritnak, ám ausztrál ellenfelét hiba lenne leírni. (Fotó : Getty Images)

A teniszmérkőzések esetében az ATP Dubai-i tornát választottuk ki elemzéseink céljául. Most nem szeretnénk hosszas elemzésekbe bonyolódni, hiszen felesleges belemerülnünk a részletekbe, de azért megosztunk pár érdekes tényezőt.


I M. Cilic – G. Monfils I

Az első elemzésünk esetében egy igencsak ki-ki párharcra számítunk , ahol két rutinos teniszező feszül egymásnak. Cilic és Monfils is a remek adogatásairól híresek, ráadásul utóbbi nagyon jó szezont kezdett, míg Cilic az Australian Open óta nem lépett pályára. Monfils tornát nyert Rotterdamban, de elődöntőig menetelt Szófiában is.

Monfils a holland tornán Wawrinka, Medvedev, Dzumhur, Seppi és Goffin ellen is nyerni tudott. Cilic több, mint egy hónapja nem vett részt tornán, így pihentebb lehet a mai ellenfelénél.

Ami számunkra kézen fogható tényező, hogy Monfils is pihent a holland torna után kereken 9 napot. Tehát volt ideje regenerálódni és összességében, ha mindkét teniszező a saját adogatásaira fog koncentrálni és nem mennek bele “agyatlan” játékba, akkor egy 3 szettes mérkőzés is kialakulhat. Ennek fényében és látva a francia teniszező játékát, várhatóan Coric lesz a kezdeményező fél, viszont Monfils partner lehet és szerintünk a 22,5 over opció kialakulhat. A Tie Break sem elképzelhetetlen és ahogy a fentiekben említett 3 szett sem, viszont az over-t éreznénk “biztonságosnak”.

M. Cilic – G: Monfils (16:00)

Tipp: Több, mint 22,5 game (Gamek száma) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

I B. Coric – M. Kukushkin I

A kazah teniszezőt senkinek sem kell bemutatni, hiszen óriási meglepetésre pár nappal ezelőtt a döntőig menetelt Marseillei tornán. Ami biztos, hogy ma azzal a Coriccal találkozhat, aki igencsak formán kívül játszott Franciaországban, de az Australian Openen is botlott például Pouille ellen.

Kukushkin játéka minket meggyőzött , hiszen Humbert elleni mérkőzésén figyelemmel követtük, majd ezt követően Tsitsipas ellen is igencsak meggyőzően teljesített, ahol csak pechnek köszönhetően nem nyert szettet.

Ami számunkra borítékolható, hogy Coric kisebb formai hanyatláson megy keresztül és nem igazán jött be neki az egy hónapos kimaradás, nagyon gyengén, lassan játszott Humbert ellen. Kukushkint pedig mintha kicserélték volna, gyors, pontos játékra képes, adogatásait rendre képes hozni és ezért mi úgy érezzük, hogy ha ki is kap a mai ellenfelétől, ezt nem fogja megtenni nagy arányban és itt talán a meglepetés eredmény is benne lehet a pakliban, illetve a Tie Break is szóba jöhet. Mindezek mellet az underdog teniszezőre egy hendikep opcióval készültünk.

B. Coric – M. Kukushkin (16:10)

Tipp: M. Kukushkin +3,5 game (Game hendikep) odds: 1,80 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: