b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Atlanta Hawks – Utah Jazz

CHICAGO, IL - JANUARY 23: Trae Young #11 of the Atlanta Hawks smiles against the Chicago Bulls on January 23, 2019 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2019 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)

A holnapi munkánkat egy NBA mérkőzéssel kezdenénk, ahol a Utah Jazz mérkőzésére kötnénk fogadást. Mindezek előtt érkezzenek a szimulációs eredmények.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-MIN 114-113
WAS-DEN 110-113
ATL-UTA 116-124
SAC-DAL 122-118
PHO-DET 108-113
GSW-IND 113-106

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Atlanta Hawks – Utah Jazz I

A találkozón félig a szimulációs rendszer adataiban, másrészről pedig a Hawks hazai teljesítményében bíznánk. A szimulációs rendszerünk egy 240 pont körüli értéket határozott meg és ez számunkra igencsak kecsegtető érték. Bár nem hinnénk, az utóbbi idők NBA eredményei miatt, hogy eddig eljutnának a csapatok mindenesetre hatalmas érték van a 221,5 pont feletti értékben.

A Hawks hazai pályán kellemetlen ellenfélnek számít és rendre megizzadnak itt az ellenfelek. Sokszor minimális pontkülönbséggel kap ki a csapat, de van rá példa, hogy kinyílik a pontzsák és megszórják a vendég együtteseket.

A Jazz igencsak erős támadósorral rendelkezik, akik szinte minden mérkőzésen 115 pont felett zárnak. A Hawks hazai pályán többször zár 105-120 pontos határ között. Ezért mi úgy véljük, hogy valóban kialakulhat az over, amelyre ugyan “C” kategóriában ajánlunk fogadást, de érdemes befektetni a mérkőzésbe.

Atlanta Hawks – Utah Jazz (00:30)

Tipp:Több, mint 221,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: