b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Atlanta Hawks – Houston Rockets

CHICAGO, IL - JANUARY 23: Trae Young #11 of the Atlanta Hawks smiles against the Chicago Bulls on January 23, 2019 at the United Center in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2019 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)

A holnapi munkánkat egy NBA mérkőzéssel kezdenénk, ahol a már-már megszokott módon a Rockets találkozóját favorizáljuk.

NBA PROJ. SCORE:
CHA-PHI 112-113
ATL-HOU 117-124
MIN-GSW 109-115
MIL-LAL 120-115
SAC-BKN 115-113
LAC-IND 115-114

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, undor over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Atlanta Hawks – Houston Rockets I

A mérkőzésen a bet365 fogadóportál opciójával számoltunk ismét, ahol a “játékos speciális” menüben Eric Gordon pontjaira kötünk fogadást. Az előző két Rockets elemzésben már láthattátok az indokokat, de most is megteszem és röviden tömören érvelek is a pontjai mellett.

Harden ugyan egyre jobb formába lendül, viszont a triplákat és néha a befejezéseket is Gordonra bízza. A kosaras ezt meg is hálálja és egyre több mérkőzésen hozza az ő rá kiírt overeket.

Ma egy nagy adok-kapokra számítunk és ténylegesen 240 pont körüli zárást tudunk elképzelni. Ami azt illeti Harden parádé ma lehet, de továbbra is Gordon szorosan követi a csapattársát a pontszerzéseket tekintve. Most is egy alacsony line-t kaptunk a pontokat tekintve, hiszen 16,5 pont a határ. Ezt ahogy már leírtam többször 5 tripla és egy sima 2 pontos által már zöldül is és nagy átlagban 32-36 perc között szokott játszani Eric Gordon a találkozókon. Egy szó, mint száz az over opció ma segítséget nyújt, alacsony a line is, előző két alkalommal nyertünk Gordon overekkel úgyhogy most is fogadást kötünk a játékára és vélhetően ma is megdobja a maga overét.

Atlanta Hawks – Houston Rockets (00:30)

Tipp:Több, mint 16,5 pont (Eric Gordon pontszámai) odds: 1,58 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: