b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Arsenal – Newcastle

Megoldották az "ágyúsok" és az elődöntőben a Valenciával találkoznak (Fotó : Skysports)

A mai napra egyetlen egy elemzéssel készülünk, illetve két ötletadó ajánlásunk lesz publikálva hamarosan a weboldalunkon! A hajnali elemzéseket tekintve még nem tudjuk, hogy lesz-e megosztásunk, de erről a telegram előfizetői csatornán időben fogunk jelezni!  


I Arsenal – Newcastle I

Este hazai pályán szerepelnek az “ágyúsok” a Premier League 32. fordulójában, Unai Emery gárdája a Newcastle együttese ellen próbál meg pontokat szerezni. Az Arsenal legutóbb március 10-én játszott bajnoki meccset az Emiratesben akkor nyert a MU ellen az együttes. Az Arsenal hazai pályán kiválóan teljesít ráadásul ma egy esetleges győzelemmel a 3. pozícióra ugorhatna fel. Ezzel megelőzhetné a Manchester United és a Tottenham csapatát. A Newcastle szinte már biztos, hogy PL-ben marad ezért a kitűzött cél már megvan számukra.

Az Arsenal a hazai publikum előtt 13-2-1-s mutatóval rendelkezik, míg a Newcastle idegenben botladozik és mindössze 13 pontja van a csapatnak. Ami kiemelhető adat szintén, hogy az “ágyúsok” hazai pályán 37 gólt szereztek, amely a harmadik legtermékenyebb mutatónak számít hazai pályán nyújtott teljesítményeket nézve.

Mindkét oldalon lesznek hiányzók, viszont a hazaiak számíthatnak a két “gólvágóra” Aubameyangra és Lacazettere. A két játékos 30 góllal vette már ki a részét az “ágyúsok” meneteléséből és vélhetően ma hazai pályán nem akarják egy brusztolós, végig kiélezett párharcra bízni a 3 pont kérdését. Amúgy is jellemző hazai pályán az Arsenalra, hogy megnyomja már az első percektől a mérkőzést, ezért bőven esélyes, hogy mindkét félidőben betalál az együttes. De mi inkább a szimpla végeredményre és egy over opcióra ajánlunk fogadást “B” kategóriába sorolva. Az esélyek adottak és remélhetőleg nem ma fog botlani hazai pályán az Arsenal, akik a 45. győzelmüket gyűjthetik be ma a Newcastle ellen. Érdekességként legutóbb a PL-ben találkoztak a felek, akkor 1-2-s eredmény született és idegenben nyert az Arsenal, míg hazai pályán pedig legutóbb 2010.11.07-én veszített pontot a szarkák ellen a csapat.

Arsenal – Newcastle (21:00)
Tipp:Arsenal + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds: 1,61 “B”  kategória Tét: 3 egység

 

0
%d bloggers like this: