Prémium szolgáltatás : Arsenal – Bournemouth

A mai napunk zárásaként egy futballmérkőzéssel készültünk, ezen kívül ötletadó megosztásaink lesznek. A telegram csatornánk Fucsovics győzelmét ajánlottuk ez úgy néz ki jön is, ezen kívül pedig készülünk az esti találkozókra.


I Arsenal – Bournemouth I

Igazából nem sok mindent kell a találkozóhoz fűzni. Lényegében minden a kiváló formában lévő “ágyúsok” sikerére hajaz. Hazai pályán rendre képesek begyűjteni a három pontot és most az a Bournemouth érkezik hozzájuk akik idegenben a leggyengébb csapatoktól is vereséget szenvedtek. Ugyan a vendégek a 12. pozíciót töltik be, ma egyértelmű, hogy a hazaiaknak áll a zászló.

Az Arsenal hazai pályán 11-2-1-s mérleggel rendelkezik, míg a vendégek idegenben mindössze 9 pontot gyűjtöttek 13 idegenbeli mérkőzést követően és 3-0-10 a mérlegük.

Lényegében minden egyes adat a hazaiak sikerét “jósolja”, a másik lényeges adat, hogy a Bournemouth csapatából Brooks, Cook, Francis, Lerma, Cook és Wilson is hiányozni fog. A hazai oldalon az Aubameyang, Lacazette trió kezd, míg a vendégek góllövője hiányzik. Ezért bíznánk benne, hogy most is hozza az Arsenal a hazai pályán megszokott magabiztos sikereit. Ami megfigyelhető, hogy az ágyúsok hazai környezetben nagy átlagban 2 vagy több gólt szereztek a bajnokságban és a legutóbbi mérkőzéseken rendre nyerni tudtak. Úgyhogy jöhet ma is ez az opció és remélhetőleg zöldülni fog az ajánlásunk.

Arsenal – Bournemouth (20:45)

Tipp:Arsenal + 1,5 gól felett (1×2 + Gólszám összesített) odds: 1,59 “C” kategória Tét: 2 egység