b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Angol, spanyol, portugál bajnokikra fogadunk!

Tegnapi pihenőnk után itt az ideje ismét alkotni. Ma három labdarúgáselemzéssel nyitnánk a napot, mindhárom találkozón ugyanazon kategóriákat erőltetnénk és egytől-egyig az általunk sűrűn favorizált opciókra kötnénk fogadást.


I Leeds – Derby I

A Championship 27. fordulójának a nyitómérkőzésén két igencsak kiváló formában lévő csapat esik egymásnak. A Leeds vezeti a tabellát 2 ponttal, míg a Derby 8 ponttal lemaradva ugyan az éllovastól, de az élbolyban a 6. helyen állnak a vendégek. Összességében mindkét csapat jól teljesít, bár  a hazaiak két mérkőzése nyeretlenek. Összességében viszont elmondható, hogy mindkét oldal támadósora remek mutatókkal rendelkezik, viszont a védelmek többször hibáznak. A hazai oldalon 44:28 a gólkülönbség, míg a vendégeknél 38:32 ez a mutató, viszont kiemelendő az a tényező is, hogy a Derby idegenbeli mérkőzésein szinte mindig gólt szerzett! Remek adat ez, ami természetesen nem a véletlen műve. A legutóbbi idegenbeli találkozójukon 4 gólig jutottak, viszont ha fürkésszük a vendégek idegenbeli statisztikáit láthatjuk, hogy a 2018-19-s szezonban 17 idegenbeli mérkőzésen 15 alkalommal gólt szereztek. A Leeds egy kicsit gyenge formában, de most hazai pályán egyértelműen favoritnak számítanak az irodáknál. Bár reggel óta folyamatosan esik a Derby szorzója. Egy szó, mint száz ezen a találkozón, ha a játékosok azt hozzák a pályára, amit a statisztikák és az előzetes mutatók alapján látni lehet, akkor szinte garantált a gólváltás. A Leeds otthon nem a gól nélküli mérkőzéseiről híres, ezért bízunk a gólváltásban és remélhetőleg ma mindkét csapat megzörgeti a másik hálóját.

Leeds – Derby (20:45)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “C” kategória Tét: 2 egység

I Santa Clara – Benfica I

Őszinte leszek egyre sűrűbben figyeljük a portugál első osztályt, ahol több “kisebb” csapat is megmutatja, hogy képes a nagyokat megszorítani, akár meglepetésszerűen nyerni is ellenük. Erre a Santa Clara is tanúbizonyság, hiszen ez a “kis” csapat, szinte minden egyes hazai bajnokiján megnehezítette az ellenfelei dolgát, ennek ellenére mégis az egyik leggyengébbnek mondható a hazai mutatójuk. A Santa Clara a bajnokságban minden egyes hazai mérkőzésén gólt szerzett, ami nem kis dolog, hiszen az ellenfelek közt az FC Porto, Sporting CP, Braga és Rio Ave is szerepelt. A vendégeket senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Benfica a portugál élvonal egyik leghíresebb együttese, ennek ellenére a mostani szezonban nem igazán remekel az együttes, hiszen a 3. helyen állnak és a Porto ellen 7 pontos lemaradásuk van. Így minden bizonnyal ma is küzdeni fognak a győzelemért, viszont ott a tényező, hogy a Santa Clara mikor fog meg egy “nagy” csapatot. Lehet most jött el az ideje, mindenesetre, mi úgy érezzük, hogy a Benfica idegenben képes lesz a gólszerzésre, viszont remélhetőleg a hazaiak mutatója nem ma szakad meg. Ha pedig ma kialakítják ismét a gólváltást a mérkőzésen a felek, akkor egy igencsak kecsegtető szorzón nyerhetünk ,hiszen jelenleg 2,05 a gólváltás értéke. Mindenesetre láttunk már a portugáloknál érdekes meccseket pl. Tondela – Sporting CP (2-1) előző fordulóban, amivel nyertünk. Meglátjuk, hogy mi lesz mindenesetre a Sporting meccsen is szép szorzót csíptünk el, legyen ez ma is így!

Santa Clara – Benfica (20:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,05 “C” kategória Tét: 2 egység

I Cadiz – Granada I

Zárásként egy spanyol klasszikussal készültem, méghozzá a LaLiga2 21. fordulójának a mérkőzésére kötünk fogadást. A listavezető Granada, a 7. helyen álló, hazai pályán eddig 1 vereséget számláló Cadizzal néz szembe. Összességében itt rövid érveket sorakoztattunk fel a mérkőzéssel kapcsolatban. Egyik az, hogy a Granada idegenben jó és a bajnokságban 10 idegenbeli mérkőzéséből 8 alkalommal gólt szerzett és 6 alkalommal gólt is kapott. Míg a Cadiz hazai pályán legutóbbi 5 mérkőzésén minden találkozón nyerni tudott, illetve 10 találkozóból 8 alkalommal gólt is szereztek. Na most egyik fél sem ismeretlen egymásnak, mindezek ellenére mi úgy véljük, hogy ez a találkozó egy végletekig kiélezett párharc maradhat. A Cadiz otthon kiválóan teljesít, míg a Granada idegenben a legjobb mutatókat nyújtotta a bajnokságot tekintve Egy szó, mint száz itt statisztikák alapján várható a gólváltás és szerintünk a döntetlen sem elhanyagolható opció. Ennek ellenére az első opcióra kötünk fogadást. Érdekességként a legutóbbi 5 találkozóján a csapatoknak 4 alkalommal megszületett a gólváltás (2:1, 1:3, 2:3, 3:3).

Cadiz – Granada (21:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,10 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: