Prémium szolgáltatás: Angol mérkőzések a porondon..

A mai long term megosztások után két találkozóval folytatnánk a napot, ahol igazából egy izgalmas mérkőzésre, illetve egy magabiztos és végig a mérkőzést kezeiben tartó vendégekre tennénk fogadást.


I Carmarthen – Connah’s. Q. I

A találkozót megelőzően nekünk már csillagozva volt a Connah’s Q. együttese, hiszen 2/2 alkalommal nyertünk velük az utóbbi hónapban. Ma is ők szerepelnek, ráadásul követve a twitter, illetve a weboldal eseményeit egyértelműsítette a Connah’s stábja, hogy ma 100%-n fognak pörögni. Hiába van meg a Play-off, szeretnék megtartani az 1. helyet a TNS és a Barry-vel szemben. Ehhez pedig diadalmaskodni kell. Előző elemzésekben is firtattuk, hogy a Connah 2. legjobb teljesítményű támadósorral rendelkezik, ráadásul ma egy olyan ellenféllel találkoznak akiknek már teljesen mindegy, hiszen osztályozó csoportba kényszerült. A Carmarthen viszonylag gólokban gazdag mérkőzéseket hoz hétről-hétre, viszont elmondható, hogy a nagyobbak ellen rendre 2-3, vagy több gólos vereségekbe szalad bele. Ma pedig jön a liga egyik leghatékonyabb támadósora, ráadásul elszántan, ami számunkra egyértelműsítette a helyzetet. Legutóbb is nyertünk a Connah’s Q. góljaival és most is ez a cél, ezért a vendégek góljaira teszünk fogadást! Érdekességként a legutóbbi 4 összecsapásán a két csapatnak rendre 2, illetve 3 góllal zártak a vendégek!

Carmarthen – Connah’s. Q. (20:30)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Connah’s Q. gólszám) odds: 1,50 “B” kategória Tét: 3 egység

 

I West Brom – Norwich I

A második találkozón két kiváló formában lévő Championship csapat találkozójára teszünk fogadást. Tegnap a Derby ugyan megviccelt minket, ennek ellenére továbbra is fenntartjuk, hogy a Championship élmezőnyében tartózkodók döntő része gólt/gólokat szerez szinte minden mérkőzésén. Ma pedig találkozók a bajnokság két legjobban teljesítő támadósora. Hiszen a West Brom a legtöbb gólt szerezte (54), míg a Norwich 48 találatnál tart, ami fantasztikus adat 26 fordulót követően. Hozzá kell tenni azt a tényezőt is, hogy mindkét oldal védelme, botrányos, hiszen az élmezőnytől bőven gyengébben teljesítenek és mindkét oldal statisztikájában 34-34 kapott gól szerepel. Egy szó, mint száz a hazai oldalon a teljes támadósor készen áll a mai “ütközetre”, míg a vendégek Pukki által fémjelzett támadósora is bőven bekavarhat. Mindkét oldal gyengén teljesít hátul, ami már önmagában hordozhatja a gólokat, de ha megnézzük, hogy milyen eredményeket értek el a csapatok, akkor egyértelműsíthetőek a gólok. Úgyhogy behúzzuk a gólváltást, mint opciót és reméljük, hogy ma nem viccelnek meg minket a Championship legjobbjai.

West Brom – Norwich (16:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 “B” kategória Tét: 3 egység