b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Angol és francia meccsekre fogadunk!

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali tippadásunk remek eredményekkel zárt és szeretnénk a nap végén is profitot realizálni. Két találkozóval készültünk egy francia és egy angol találkozóról lenne szó. Az egyik esetben “B”, míg a másik találkozón “C” kategóriás ajánlást publikálunk.


Az első mérkőzésen a Manchester Utd. – Arsenal csapatai találkoznak egymással. Ez a nap egyik legnagyobb rangadójának ígérkezik. Az ágyúsok 19 mérkőzése veretlenek és legutóbb az ősi rivális Tottenham csapatát verték meg 4-2-re. Emery egy teljesen korrekt és masszív csapatot hozott össze és ez lassan kamatozni látszik,hiszen az Arsenal lépésről-lépésre egyre jobban teljesít. A vendégek tehát igencsak komoly önbizalommal érkeznek az Old Traffordra, viszont a csapatból több kulcsfontosságú hiányzó is van Xhaka, Welbeck, Monreal, Mavropanos és Koscielny. Viszont nagy visszatérő lehet Özil, aki sokat változtathat a maga ügyességével a találkozó kimenetelén. A hazai keretből többen is hiányozhatnak Lindelof, Sanchez és Young biztosan, de rajtuk kívül Bailly, Jones, Rashford, Shaw, Smallig és Valencia sincs száz százalékos formában és többük szereplése kétséges. Ami másik befolyásoló tényező lehet, hogy a komplett védelem hiányozhat, illetve ahogy látható is a vörös ördögöknek nem megy az utóbbi időben. Ami azt illeti a belső viszályok továbbra sem csillapodnak, igencsak feszült, mint a stáb, mint a játékosállomány és ez a viszony nem tesz jót a csapatösszhangnak. Ezért perpillanat a kiváló forma és szinte minden mutató a hiányzóktól kezdve, a befolyásoló tényezőkig nekünk arra tesz tanúbizonyságot, hogy ma igenis pontot szerezhetnek a vendégek. Ezért egy kétesélyes fogadást kötünk a mérkőzésre, ahol a “Döntetlen vagy Vendég” opciót favorizálnánk “B” kategóriába sorolva.

Manchester Utd. – Arsenal (21:00) – Tippmix kód : 03972 V
Tipp: Döntetlen vagy Arsenal (Kétesély) odds: 1,56 “B” kategória Tét: 3 egység

A második mérkőzésen pedig a Lyon – Rennes összecsapásra teszünk fogadást. Ezt az elemzést viszont rövidre fogjuk. Tehát aki ismeri a munkánkat tudhatja, hogy a Rennes mérkőzésire szeretünk fogadni ők azok, akik rúgnak is, de kapnak is gólokat. Tehát egy igazi gólváltós együttes. A mostani ellenfelük a Lyon sem panaszkodhat egyik mutatót elnézve sem, tehát szinte minden találkozón gólváltások/gólok tarkítják a találkozókat. Összességében tehát bízunk ismét a gólokban, a Rennes csapatán fog múlni minden. Elől 100%, hogy a legjobb játékosok Sarr/Ben Arfa/Bourigeaud fog játszani, úgyhogy lehet bízni a gólokban a részükről , míg a Lyon otthon parádésan teljesít és szerintünk a legjobbjaik hozni fogják a kötelezőt. Bátrabbak a “Hazai és mindkét csapat szerez gólt” opciót apróval megrakhatják. Mi viszont a “Mindkét csapat szerez gólt” opcióra teszünk fogadást “C” kategóriába.

Lyon – Rennes  (19:00) – Tippmix kód: 05967 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: