Prémium szolgáltatás: Anglia – Horvátország, Svájc – Belgium esélylatolgatás

Ismét Nemzetek Ligája és ma két olyan találkozóval készültünk, ahol a továbbjutások és adott esetekben akár a kiesések is téttel bírnak. Az angol-horvát találkozó talán a mai nap legnagyobb ütközetének ígérkezik, hiszen mindkét csapatnak csak a 3 pont begyűjtése lenne megfelelő és sem a döntetlen, sem a vereség nem jövedelmező egyik oldalnak sem. A svájciak pedig ma megnehezíthetik a belgák sorsát..


 Az első találkozón az Anglia – Horvátország összecsapással készültünk. Gyakorlatilag ahogy a felvezetőben is látni, most csak a győzelem elfogadható mindkét oldalnak. A horvátok óriásit küzdöttek legutóbbi fordulóban a spanyolok ellen és a győzelemmel harcolták ki, hogy ma legyen esélyük, hogy továbbjussanak a csoportból. Az angolok és hasonló arányban verték meg a spanyol válogatottat és hasonló a helyzet, ha nyernek ők a továbbjutók. Győzelmi kényszer, illetve kiváló keretek mit is eredményezhetnének? Az előző mérkőzésükön ugyan gól nélküli döntetlennel zártak a felek, de ma ez elképzelhetetlen szerintünk. Mindkét oldalnak küzdeni, hajtani kell és, ha azt nyújtják amit a spanyolok ellen a legutóbbi mérkőzéseken, akkor egy óriási csörte alakulhat ki. Az angolok védelme jóval erősebb, viszont a hollandok támadói az európai topcsapatokat képviselik. Úgyhogy mi nem is elemeznénk ezt a találkozót nagyon, hiszen ma menni és küzdeni kell a csapatoknak és csak a 3 ponttal lehetnek elégedettek, amihez pedig gólokra lesz szükség.

Anglia – Horvátország (15:00) Tippmix kód: 13039 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón ismét a góloknak szavaznánk bizalmat. Svájc néz farkasszemet a belgákkal. Őszinték leszünk mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik és látható, hogy előző mérkőzésükön is összehozták a felek a gólváltást. Óriási a tét itt is, hiszen, ha a hazaiak nyernek 2 góllal akkor ők a továbbjutók, ha pedig döntetlen, vagy belga sikerrel zárul a mérkőzés akkor egyértelműen E. Hazardék jutnak tovább. A svájciak minden mérkőzésükön gólt rúgtak és ugyanígy tettek a belgák is. Kíváncsian várjuk a mérkőzést és ha megfigyeljük a csapatok egymás elleni eredményeit látható, hogy többször alakítottak ki gólváltásban és gólokban gazdag találkozókat. Reméljük, hogy ma is így lesz és a felek összehozzák a gólváltást.

Svájc – Belgium (20:45) Tippmix kód: 25290 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!