b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Anglia – Horvátország, Svájc – Belgium esélylatolgatás

Belgium's midfielder Marouane Fellaini (C left) celebrates with teammate Belgium's forward Eden Hazard after scoring during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Belgium and Japan at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Ismét Nemzetek Ligája és ma két olyan találkozóval készültünk, ahol a továbbjutások és adott esetekben akár a kiesések is téttel bírnak. Az angol-horvát találkozó talán a mai nap legnagyobb ütközetének ígérkezik, hiszen mindkét csapatnak csak a 3 pont begyűjtése lenne megfelelő és sem a döntetlen, sem a vereség nem jövedelmező egyik oldalnak sem. A svájciak pedig ma megnehezíthetik a belgák sorsát..


 Az első találkozón az Anglia – Horvátország összecsapással készültünk. Gyakorlatilag ahogy a felvezetőben is látni, most csak a győzelem elfogadható mindkét oldalnak. A horvátok óriásit küzdöttek legutóbbi fordulóban a spanyolok ellen és a győzelemmel harcolták ki, hogy ma legyen esélyük, hogy továbbjussanak a csoportból. Az angolok és hasonló arányban verték meg a spanyol válogatottat és hasonló a helyzet, ha nyernek ők a továbbjutók. Győzelmi kényszer, illetve kiváló keretek mit is eredményezhetnének? Az előző mérkőzésükön ugyan gól nélküli döntetlennel zártak a felek, de ma ez elképzelhetetlen szerintünk. Mindkét oldalnak küzdeni, hajtani kell és, ha azt nyújtják amit a spanyolok ellen a legutóbbi mérkőzéseken, akkor egy óriási csörte alakulhat ki. Az angolok védelme jóval erősebb, viszont a hollandok támadói az európai topcsapatokat képviselik. Úgyhogy mi nem is elemeznénk ezt a találkozót nagyon, hiszen ma menni és küzdeni kell a csapatoknak és csak a 3 ponttal lehetnek elégedettek, amihez pedig gólokra lesz szükség.

Anglia – Horvátország (15:00) Tippmix kód: 13039 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón ismét a góloknak szavaznánk bizalmat. Svájc néz farkasszemet a belgákkal. Őszinték leszünk mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik és látható, hogy előző mérkőzésükön is összehozták a felek a gólváltást. Óriási a tét itt is, hiszen, ha a hazaiak nyernek 2 góllal akkor ők a továbbjutók, ha pedig döntetlen, vagy belga sikerrel zárul a mérkőzés akkor egyértelműen E. Hazardék jutnak tovább. A svájciak minden mérkőzésükön gólt rúgtak és ugyanígy tettek a belgák is. Kíváncsian várjuk a mérkőzést és ha megfigyeljük a csapatok egymás elleni eredményeit látható, hogy többször alakítottak ki gólváltásban és gólokban gazdag találkozókat. Reméljük, hogy ma is így lesz és a felek összehozzák a gólváltást.

Svájc – Belgium (20:45) Tippmix kód: 25290 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: