b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Aki mer az nyer?!

Tegnap igencsak ellenünk volt minden ami a munkánk részét képzi. Az élőzésünk közben leállt a telegram szervere és nem tudtunk egyszerűen kommunikálni és tippeket megosztani, holott szép nyereségeket sikerült tegnap is összehozni, illetve ahogy már a tegnapi felvezetőbe említettük nem kaptunk semmi segítséget a csapatoktól az információkat tekintve. Ma már teljesen más a helyzet és reméljük, hogy este az élőzésünkbe sem fog semmiféle technikai “malőr” közbe szólni. Ma három mérkőzést néztünk ki, ahol szinte teljesen egyértelmű utalásokat kaptunk a csapatoktól (hiányzókat) tekintve. Egyedül az AEK nem közölt még semmit. De a mai mottónk, “aki mer az nyer”!


A mai tippadásunkat először egy dán kupával kezdenénk, amelyet “B” kategóriába sorolva 50%-os eséllyel osztunk meg. A találkozón a Lyngby csapatát favorizálnánk, akik a kupában várhatóan szeretnének maradandót alkotni. A mai ellenfél a Nyköbing csapata lesz, akik szintén nem sorolhatóak be a gyengébb ellenfelek közül, de a Lyngby a jelen formájában és ezzel a csapattal képes lehet a győzelemre és várhatóan a továbbjutásra. Igaz a csapat kiesett az első osztályból és bekerült a “BET” ligába, ahol a mai ellenfele is “vitézkedik”. Viszont a csapat elég szépen kialakult és kikupálódott, hiszen a felkészülési időszak óta nem szenvedett vereséget. A felkészülés alatt Vejle, Köbenhavn és Landskrona csapatait verték meg, illetve döntetlennel zártak a Trelleborgs ellen, ezen kívül a bajnokságban egy győzelem és egy döntetlen a csapat mérlege. Előző fordulóban megverték a Silkeborg csapatát. A Nyköbing nem számít a legjobbnak és bőven verhető, bár ugyanazzal a mérleggel rendelkeznek, mint a mai ellenfelük a bajnokságban. Viszont ami számunkra a Lyngby felé billenti a “mérleg nyelvét”, az a rutin és a jelenlegi keretek értéke. Végig nézve a Lyngby kerete közel kétszer akkora értékkel rendelkezik, ráadásul nem elhanyagolható, hogy a kiesésük óta a tulajdonosi kör komoly beruházásokat tett annak érdekében, hogy a csapat visszakerüljön a dán elitbe. Érkezők jöttek bőven és látható is, hogy a csapat nagyon jól teljesít. Ma egy nehéz “csörte” elé nézünk, viszont az 50%-os esélyek miatt, sportfogadóként gondolkozva hiba lenne nem élni ezzel az opcióval, ráadásul a fogadóirodák is a vendégeket favorizálják. Így mi behúzzuk a továbbjutásukat és reméljük, hogy nem véreznek el ezen az elsőre nehéznek tűnő mérkőzésen.

Nyköbing – Lyngby (18:00) Tippmix kód: 26550 V
Tipp:Lyngby (Ki jut tovább?) odds:1,60 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen már “C” kategóriás tippel készültünk. Ahol egy orosz mérkőzést néztünk ki a kínálatból. A Tom Tomszk csapatának a mérkőzéseit látva számunkra nincs kétség, a Baltikát az átigazolási szezon során szétszedték, hiszen előző szezonban elég szép szezont futott a csapat és felfigyeltek a tehetségesebb játékosaira az első osztály csapatai (Ufa, Lokomotív, Szpartak trió) Ezért beindult egy kisebb jövés menés a csapaton belül és ez látható is, hiszen az előző szezon 5. helyezettje jelenleg a kiesés ellen küzd, hiszen a 18. helyen áll a 20 csapatos mezőnyből. A mai ellenfél pedig az a Tom Tomszk akik előző szezonbeli sikertelen szereplésük után együtt maradtak és csak érkezők jöttek a csapatba. Ez meg is látszik, hiszen jelenleg veretlenek. A csapat nagy erénye, hogy remekül védekeznek és szép lendületes kontrákat képesek végig vinni az együttes. A csapat jelenleg veretlen és az 1. pozíciót birtokolja. Viszont ami beszédes, hogy négy mérkőzés alatt 6:0 a csapat gólkülönbsége. A Baltika gyengesége a védelme, hiszen a csapat 9 kapott gólnál tart és ez a legtöbb a kapott gólokat tekintve a bajnokságban. Mi úgy érezzük, hogy a mostani Tom Tomszk képes lehet megverni az amúgy gyengébb Baltika együttesét. Egy biztos, hogy nem fognak záporozni a gólok, hiszen egyik fél sem rendelkezik óriási támadósorokkal, illetve a hazaiak védelme akár az első osztályban is megállná a helyét. Leginkább a kétesélyes fogadást favorizáltuk volna, viszont alacsony oddsot kínáltak erre az opcióra. Viszont a hazai győzelemben is van bőven érték, sőt 2,10-es oddsért talán hiba lenne nem behúzni. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma a Kukharchuk, Kazaev, Kuzmichev és Shalaev négyes ma gólokkal fogja szállítani a győzelmet.

Tom Tomszk – Baltika Kalinyingrád (14:00) Tippmix kód: 19222 H
Tipp:Tom Tomszk (1X2) odds:2,10 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy Bajnokok Ligája mérkőzést hoztunk elemzésünk céljául, ahol a Celtic – Aek Athén kettős fog megmérkőzni a továbbjutásért. A Celtic remekül szerepl eddig és sorra hozza a kötelező győzelmeit, ráadásul már a Rosenborg ellen is kielemeztük, hogy a skót csapatot hazai pályán borzasztó nehéz megszorítani, sőt megverni. Ráadásul most egy olyan ellenfél érkezik, akik méltán nem a támadásaikról híresek. Ezért mi egy kevés gólos mérkőzésre számítunk,ahol véleményünk szerint a skótok fognak dominálni, viszont a hiányzók továbbra sem képesek gyógyulni és regenerálódni, így a merítés igencsak csekély a hazaiak számára. Mi viszont látva a Rosenborg elleni hazai mérkőzést és azt a rengeteg helyzetet amit  a csapat kialakított egy olyan norvég együttes ellen, akik azért remekül teljesítenek, nekünk biztató volt. Ezért mi úgy véljük, hogy ez a meccsben “lévőség” ma akár sikert is eredményezhet a csapatnak, ráadásul a görögök sosem a góljaikról voltak híresek és idegenben valószínűleg a kontrákra fognak építeni. Ezért mi úgy véljük, hogy a skót csapat az első találkozón a rengeteg helyzetből betalálhat és nyerhet, viszont egy nehezen kiharcolt győzelemre számítunk, ahol a második félidőben találhatnak be a felek. Ezért behúztuk a hazai csapat győzelmét és a “Több gól születik a 2. félidőben” opciót. Amelyeket ismételten “C” kategóriába sorolva osztunk meg!

Celtic – AEK Athén (20:45) Tippmix kód: 10161 H
Tipp:Celtic (1X2) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység

Celtic – AEK Athén (20:45) Tippmix kód: 10503 V
Tipp:2. Félidőben (Melyik félidőben lesz több gól?)  odds:2,05 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: