b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: A. Seppi – M. Klizan esélylatolgatás

Slovakia's Martin Klizan returns the ball to Serbia's Novak Djokovic during their Barcelona Open ATP tournament tennis match in Barcelona on April 25, 2018. (Photo by Josep LAGO / AFP) (Photo credit should read JOSEP LAGO/AFP/Getty Images)

A mai napon egy teniszmérkőzéssel kezdenénk. Tegnap sikerült szép profittal zárni, az élőzésünk kiválóan alakult és az elemzéseink is hála a tétbeosztásainknak nyereséggel zártak. Ma is több opcióval készülünk, de elsőként jöjjön a tenisz, ami ha nincs sérülés és nincs egyéb befolyásoló tényező egyértelműen egy várható sikerrel fog zárulni.


A találkozón A. Seppi – M. Klizan kettős mérkőzését figyelhetjük meg. Klizan kiváló formában, míg Seppi talán élete egyik legrosszabb formáját produkálja. Gyakorlatilag Seppi utóbbi tornáin már az első körökben búcsúzni kényszerül. Legutóbb Edmund ellen szerepelt le 0-2-re, de akár Fucsovics Marci ellen is Pekingben kikapott. Összességében minden Klizan győzelme mellett szól.. Remekül adogat és fogadásait is elnézve rettentő nehéz ellene szettet nyerni, illetve többször break helyzetbe tud kerülni a fiatal szlovák teniszező. Ezért mi úgy érezzük, hogy a jelenlegi jobb formában lévő Klizan hozhatja ezt a találkozót egy jóval gyengébb formában lévő Seppi ellen.

A. Seppi – M. Klizan (15:00) Tippmix kód: 37025 V
Tipp:M. Klizan (A mérkőzés győztese) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: