Prémium szolgáltatás : A. Giannessi – L. Djere

A mai munkánkat egy teniszmérkőzéssel folytatnánk. Tegnap végre sikerült kihozni egy hibátlan napot, illetve hajnalban is az elképzeléseink szerint alakult az NBA mérkőzés, remélhetőleg sikerül átmenteni ezt a szériát a következő napokra, hetekre!


I A. Giannessi – L. Djere I

A mérkőzésen gyakorlatilag, ha minden klappol egy ajándék szorzót kaptunk Djere győzelmére. Nem igazán értettük a szorzókat, hiszen a szerb az ATP 37. helyezettje ráadásul a mai ellenfele nem tartozik a legjobbak közé. 2010 óta van az olasz teniszező az “érában” és azóta sem tudott bekerülni még a legjobb 100-ba se. Legjobb helyezése 2011-ben volt, akkor 135. helyen zárt, míg Djere évről-évre egyre jobb teljesítményre képes. 2013 óta játszik “profi” szinten és mára a 37. helyen áll.

Salak borításon inkább a szerb érzi “otthon” magát és mérkőzéseit is itt játszotta legtöbbször. Előző évben 26:13, azt megelőzően 40:16, de a jelenlegi évben 4:0-s statisztikával rendelkezik Djere. A mai ellenfele idén 10 mérkőzésből 6:4-s mutatóval rendelkezik, de előző években nem igazán ment neki a borításon 27:22, 22:19-s mérleggel zárt.

Lényegében a tehetség, a gyorsaság és a borítás is Djere felé billenti azt a bizonyos mérleg nyelvét és ha nincs meglepetés, illetve sérülés akkor a Rio de Janeiro-i torna után ezt a tornát is nagy eséllyel behúzhatja Djere. A két játékos még nem találkozott egymással, viszont edzeni már edzettek együtt a megszerzett információk alapján és várhatóan Djere 2-0-al abszolválja ezt a mérkőzést is. Érdekességként az előző brazil ATP-n Thiemet is búcsúztatta Djere és a döntőt is sima 2-0-al zárta Auger Aliassime ellen, aki azért salak specialista.

A. Giannessi – L. Djere (16:30)

Tipp:L. Djere (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “B” kategória Tét: 3 egység