b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.26.

Hajnali MLS tippadásunk egy kicsit kedvünk szegte és hihetetlen módon egy szabályos gólt elvéve nem született meg a DC Utd. – New York RB meccsen a gólváltás, a másik mérkőzés simán jött, sőt nyert is az általunk favorizált együttes, de ez egy ilyen hajnal volt. Ma egy kicsit jobban belehúzunk és szeretnénk ezt a hajnali “kisiklást” pozitív mederbe terelni. Ezért még a mai nap folyamán négy tipp, illetve a hajnali MLS tippek is megosztásra kerülnek egy következő posztban. Pénztárcák nyílhatnak és reméljük, hogy holnap többet teszünk vissza azokba!


A mai napunkon “B”, illetve “C” kategóriás tippeket osztunk meg és arra törekszünk most is, hogy ma hibátlanul zárjunk. Mind a négy mérkőzésen a gólváltásokban bízunk, ez elsőre lehet “furcsának” hangzik, de ma van három olyan találkozó, ahol véleményünk szerint óriási valószínűsége van a góloknak, míg egy negyedik, ahol csak a csapatok jelenlegi teljesítményében bízva hoztuk meg a döntésünket a gólok mellett.

A “B” kategóriás tippjeink esetében két U19-es mérkőzésen várjuk a gólokat. Elsősorban a Norvégia – Anglia, míg másodrészt az egyik rangadónak ígérkező találkozón az Ukrajna – Portugália kettős összecsapásán várjuk a gólokat. Az angol csapat számunkra óriási meglepetésre, de nincs a legjobb négy közt és most az 5. helyért játszhatnak ma az EB-n. A norvég csapat kisebb-nagyobb meglepetésre bekerült az elitbe és remekül hozták a mérkőzéseket, illetve elmondható, hogy szinte minden egyes mérkőzésükön képesek voltak gólt/gólokat szerezni. Pontosabban az olaszokkal 1-1, a finnekkel 2-3, a portugálokkal pedig 1-3-s mérkőzést játszottak. Ami még érdekes lehet, hogy az évben ez a norvég csapat minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni, de minden alkalommal gólt is kapott. A mai ellenfél pedig az az Anglia lesz, akik a legutolsó mérkőzésen elszenvedett franciák elleni 5-0-s vereségük miatt nem kerültek be a legjobbak közé. Mi úgy véljük, hogy ma várható, hogy az angolok behúzzák az ötödik pozíciót, bár látva a játékosokat a reggeli közvetítésben, hát van némi kivetnivaló a hozzáállásban. Mindenesetre a norvég csapatban bízunk és abban is, hogy képesek lesznek ma is gólt szerezni, míg a másik oldalon az egyik favoritként kezelt csapat behúzhatja legalább ezt a pozíciót és ezzel valamelyest javíthat a hazai sajtó és szurkolók véleményezésén. Mi bízunk a gólváltásban, ezért behúztuk ezt az opciót. Ami még érdekes lehet, hogy az angolok a csoportkörben minden egyes csapattól kaptak legalább egy gólt!

U19Norvégia – U19Anglia (12:00) Tippmix kód: 06678 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen is tehát várjuk a gólokat, itt a tét már a döntőbe kerülés lesz és elmondható, hogy mindkét fél “bomba” formának örvendhet. Az ukrán csapat veretlenül érkezett a tornára és veretlenül jutott tovább a Franciaország, Anglia, Törökország által képzett négyes csoportból. Ami elmondható volt a mérkőzésekről, hogy az ukrán csapat elől nagyon jól teljesített végig és látható is, hogy a mérkőzésein szinte mindig képes gólt szerezni a csapat. Viszont ahogyan egy kicsivel erősebb ellenféllel nézett szembe a csapat, látható volt, hogy a védelem egy kicsit összezavarodott és többször óriási hibát vétettek, illetve gólt is kaptak. Remek példa erre az angolok elleni mérkőzés, de éppen a franciák elleni 1-2-s győzelmük is igencsak beszédes volt, viszont a védekezésben csak a szerencséjének köszönheti a csapat, hogy nem nem veszített több pontot. A portugál csapat, az olaszok ellen szenvedett egyedül vereséget, bár tegyük hozzá, hogy kiállítással 0-2-s eredményről képes volt a csapat felállni és 2-2-re hozni a meccset, majd egy utolsó percekben elszenvedett góllal kaptak ki az olaszoktól. Ezen kívül minden mérkőzésükön legalább 3 gólig jutottak. A norvégok ellen 1-3, míg a finnek ellen 3-0-s győzelmeket arattak. Nem véletlen vannak a legjobb négy közt és mi most is őket favorizálnánk, viszont ez az ukrán csapat kiszámíthatatlan, ezért mi bízunk abban, hogy ez a kiszámíthatatlanság, illetve az a támadószellem ami mindkét csapatot “képviseli” ma meghozhatja a gólváltást a találkozón!


U19Ukrajna – U19Portugália (14:00) Tippmix kód: 16646 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét: 3 egység

Az utolsó két mérkőzést egybe elemeznénk, hiszen a feltételek hasonlóak és ezeken a találkozókon is, ahogy már a fentiekben is említettük a gólváltásoké lesz a “főszerep”. Már alapra ha megfigyeljük a csapatok neveit, illetve teljesítményeit várhatóak lehetnek a gólok, ezért mi nem is gondolkozunk sokáig. Az egyik találkozón ugyanígy az U19-esektől a Franciaország – Olaszország kettős összecsapásán várjuk a gólváltást. Mindkét csapat remek játékosokból áll és elmondható, hogy a mérkőzéseiket sorra hozzák. Ráadásul ez felér egy előrehozott döntővel is ha az erőviszonyokat tekintjük. Az olaszok a norvégok elleni utolsó mérkőzésen “pihentettek”, míg a franciák az első fordulóban elszenvedett vereségük miatt, rákapcsoltak és az utolsó két mérkőzésüket 10 rúgott és 0 kapott góllal hozták le, pedig az ellenfelek közt Törökország és Anglia duó szerepelt. Mi úgy véljük, hogy ma mindkét fél megfog tenni mindent a továbbjutásért és a legfőbb ok a gólváltás tényezőjére, hogy mindkét fél képes volt minden találkozóján a gólszerzésre, viszont az olasz csapat az, aki 5 rúgott gól mellett 4 gólt kapott a csoportjában!


U19Olaszország – U19Franciaország (19:00) Tippmix kód: 26211 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “C” Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy Európa Liga mérkőzésen várjuk a gólokat. A találkozón a Nordsjaelland – AIK Stockholm játszik egymással, mi úgy véljük, hogy mindkét fél képes lehet a gólszerzésre. Az idegenbeli gól sokat nyom egy visszavágón a latba, így várhatóan a svéd bajnokaspiráns képes lehet legalább egy gólt szerezni, ráadásul a hazai dán csapat védelme nem az igazi. Ezt tényezőt már több elemzésben is említettük és ezért is fogadtunk a hétvégén is az Aarhus elleni mérkőzésén a gólváltásra a Nordsjaelland mérkőzésén. Az Aik elől remek játékosokból áll és ugyanez elmondható a hazai csapatról is, ezért mi úgy véljük, hogy ma kialakulhat a gólváltás, amire igencsak remek értéket kaptunk! Ezért érdemes megfogadni, ugyan kisebb téttel, de bőven vállalható ez az opció látva a két csapat keretét és tudását!


Nordsjaelland – AIK Stockholm (19:45) Tippmix kód: 14342 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot

0
%d bloggers like this: