b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.26. – MLS “night”

Ahogy említettük is a következő napokban végig lehet számítani “MLS” tippekre, amiben igencsak jól teljesítünk a nyár folyamán. Összességében továbbra is 90% feletti találati aránnyal rendelkezünk a ligát tekintve és most is szeretnénk úgy kalkulálni, hogy mindkét tippünk nyereséggel zárjon.


A mostani megosztásban ismét “B”, illetve “C” kategóriás tippeket osztunk meg!

A “B” kategóriás tippünk esetében egy gólváltásra esett a választásunk, ahol abban bízunk, hogy az általunk favorizált két együttes képes lesz a gólváltást kialakítani. Az ok igencsak egyszerű, hiszen két olyan csapat néz egymással farkasszemet, akik képesek lehetnek az utóbbi mérkőzéseik alapján kialakítani a gólváltást. A találkozó egyébként a DC United – New York Red Bulls összecsapása lenne és a választásunk igazából a DC szereplésének köszönhető. A csapat legutóbb az Atlanta ellen volt képes gólváltást kialakítani (pedig az Atlanta az első helyezett), most pedig a jelenleg harmadik helyen álló NYRB lesz az ellenfél akik idegenben igencsak gólzáporos mérkőzéseket alakítanak ki. A DC Utd. mérkőzéseit rendre favorizáljuk, hiszen a csapat az utóbbi időben csak a pechének köszönheti, hogy nem tud több pontot szerezni, egyben a legutóbbi mérkőzésein sorra gólváltásokkal és gólokkal tarkított mérkőzéseket hozott össze a csapat. A legutóbbi 12 mérkőzésükön rendre kialakult a gólváltás és legtöbbször több gólt is szerzett a DC csapata. A vendégeket igazán nem részleteznénk, nem véletlen vannak a harmadik helyen. A DC egyébként hazai pályán az egyik legveszélyesebb ellenfelek közt van számon tartva, hiszen az együttes hazai pályán rendre képes a gólszerzésre. A legutóbbi 15 hazai találkozókat figyelembe véve a DC 14 alkalommal gólt szerzett, pedig az ellenfelek közt volt bőven erősebb, vagy hasonló kaliberű, mint a mostani ellenfél. Ezért mi úgy véljük, hogy ma is képes lesz a DC a gólszerzésre, míg a vendég New York-i csapattól természetesen várjuk a gólt. A legutóbbi mérkőzések is igencsak beszédesek, amit a felek játszottak, hiszen 1-2, 3-3, 2-0, 2-2, 2-2 eredményeket értek el a legutóbbi öt összecsapásukon. Mi úgy véljük, hogy ez most is megszülethet, ezért “B” kategóriás tippként és viszonylag “nagyobb” téttel ajánljuk a mostani opciót!

D.C. United – New York RB (02:00) Tippmix kód: 03950 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 5 egység

A következő mérkőzéseken már “C” kategóriás tipp kerül megosztásra, ahol egy alsóházi rangadót szemeltünk ki magunkénak. A találkozón a San Jose – Seattle kettős találkozik egymással és lényegében a vendégekben mi nagyobb értéket látunk a jelen eredmények és statisztikai adatok alapján. A vendégek alapra sokkal jobb kerettel rendelkeznek,mint a San Jose, illetve hasonló szisztémájúak, mint a fentiekben említett DC, az-az többször csak pechükre nem jön össze a 3 pont megszerzésre. A két fél amúgy 12. , illetve 10. helyen áll 19 mérkőzést követően és látható, hogy egyikük sem “lavírozik”, viszont a vendégek azok, akik 5-5-9-s mérlegükkel előrébb helyezkednek a tabellán. Ami a vendég csapat erőssége, hogy nagyon jól védekeznek és ezzel a bajnokságban a legkevesebb gólt kapták! Viszont ott a támadósor, ahol a folyamatos sérülések, illetve változtatások miatt nincs eredményes játékos. Ez határozza meg leginkább a csapat jelenlegi helyzetét, viszont ma mi úgy véljük, hogy az amúgy is 4 mérkőzése veretlen Seattle Sounders képes lehet most is a pontszerzésre. A két fél legutóbbi mérkőzései rendre döntetlent, vagy Seattle győzelmet hozott, illetve ahogy már a fentiekben is említettük a vendégek 4 mérkőzése veretlenek, pedig az ellenfelek közt volt egy Atlanta is. A csapatnak amúgy idegenben jobban megy, hiszen 10 idegenbeli mérkőzésen 2-3-5 a mérlegük, míg hazai pályán 3-2-4 ez a mérleg. Viszont a mai ellenfél is hasonló adatokkal rendelkezik és hazai pályán mindössze egyetlen egy győzelmet könyvelhetett el idáig magának a csapat, ezen kívül 3 döntetlen és 4 vereség a csapat mérlege. Összességében mi úgy véljük, hogy a remek védekezés ma ismét egy kevés gólos mérkőzést alakíthat ki, amelynek a legvégén szerintünk pontosztozkodás történhet, de egyben biztosak vagyunk, hogy a hazai csapat (San Jose) nem fog ma 3 pontot szerezni, az-az nyerni. Ezért maradtunk a kétesélyes fogadásnál, ahol ugyan kisebb téttel, de bátran behúzott tippel fogadunk! Ráadásul 66,66%-s eséllyel fogadni, kész öröm..


San Jose – Seattle(04:30) Tippmix kód: 04585 V
Tipp:Döntetlen vagy Seattle (Kétesély) odds:1,50 “C” Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy gólváltásban bízunk, ahol két hasonló képességű csapat nézhet egymással farkasszemet. Mi úgy véljük, hogy az Ajax – Sturm Graz kettős összecsapásán ez az opció bőven kialakulhat, főleg úgy, hogy a hazai csapatnál valószínűleg 8 játékos is hiányozhat a keretből. Ugyan az Ajax az összecsapás esélyese és nagy eséllyel ők is jutnak tovább, mi nem írnánk le a Sturm csapatát, akik nem mellesleg egy Salzburgot is képesek voltak több alkalommal is megverni, illetve megszorítani. Az osztrák csapat egyébként remek felkészülési időszakon van túl és képes volt több “jobb” kaliberű csapat ellen is diadalmaskodni. Gondolhatunk itt a Köbenhavn, Middlesbrough kettősre, de ahogy már a fentiekben is említettük egy Salzburg ellen is képes volt többször győzelmet szerezni a csapat. A mai ellenfél pedig egy kicsit felforgatott kerettel érkezik, nem elég, hogy sok a hiányzó, ráadásul még volt nagy jövés-menés a csapat háza táján. Ezért a felkészülés sem sikerült annyira jól a csapatnak. Persze ebből nem szabad kiindulni, de egy biztos, hogy az Ajax stábja még mindig keresi a legjobb összeállítást, ezzel ellentétben a Sturm csapatába csak érkeztek játékosok és ezzel csak erősödött a keret, illetve a csapat összeszokottsága. A holland csapat egyébként a felkészülési mérkőzésein 7 találkozón 1 győzelem – 2 döntetlen – 4 vereséggel kalkulálhat és ezek alatt, mindössze egyetlen egy alkalommal nem kapott gólt a csapat. Mi úgy véljük, hogy ez az összeszokatlanság, akár meglepetést is eredményezhet a találkozón, de arra nagyobb esélyt látunk, hogy az osztrák csapat képes lehet megfogni és gólt szerezni a hollandoknak, akik amúgy sem a védekező futballjukról híresek. Hazai gólban bízunk, viszont abban is, hogy kialakul a gólváltás a találkozón!

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: