b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.25.

A következő napokban szinte minden egyes nap “dupla” tippadásra lehet számítani.Most megosztjuk a délutáni és esti mérkőzéseket, majd egy következő megosztásban a hajnali MLS mérkőzésekre készülünk tippekkel! Készüljetek, most nem kicsiben fogunk játszani és sokat fogunk kockáztatni! Úgyhogy figyelmesen, tétet tartva játsszon mindenki!


A mai napunkon “B”, illetve “C” kategóriás tippeket osztunk meg és arra törekszünk most is, hogy ma hibátlanul zárjunk. Mindhárom mérkőzés esetében egy-egy nemzetközi kupamérkőzésre tippeltünk , hogy mik lennének ezek? Lássuk..

A “B” kategóriás tippünk esetében egy hazai győzelemben bízunk. A találkozó nem más, mint az Celtic-Rosenborg kettős összecsapása lenne. Igazából a két félt véleményünk szerint senkinek sem kell bemutatnunk. A Rosenborg a norvégok közül a legjobbnak mondható, míg a skót Celtic talán már a maga történelmi múltjával is ismerhető mindenki számára. Lényegében ma nem is gondolkoztunk sokat látva ezt a párosítást és mi úgy véljük, hogy ugyan egy kevés gólos mérkőzésen ma a skót csapat húzhatja be a győzelmet. Igaz nem szokott a csapatnak menni utóbbi időben a nemzetközi szereplés, de a mostani csapat talán a régi múltban tündökölhet ismét. A csapatban több tehetséges játékos is igazolásra került, illetve hazai pályán elég jól teljesít az együttes. A hazai publikum már csak egy ráadás, hiszen a Celtic Park köztudottan nem egy leányálom egy csapat számára sem. Igaz a Rosenborg együttesében több meghatározó játékos is van, akik már hozzászokhattak az ehhez hasonló állapotokhoz, viszont kiindulva a Valur elleni mérkőzésből, illetve az utóbbi idők teljesítményéből ez a Rosenborg idegenben egy Celti ellen bőven verethető együttesnek számít. A Valur ellen is egy utolsó percben kiharcolt büntető értékesítésével jutott tovább a csapat, ami elég gyengécskének mondható, ráadásul az első mérkőzésen ki is kapott a csapat 1-0-ra. Most egy “nagyobb” falat érkezik és látva az Alashkert, illetve a felkészülési mérkőzéseit a Celticnek roppantul fut a szekér a csapatnak. Felkészülési mérkőzésein a Standard Liege, Shamrock, Sparta Praha, Steyr csapatait verte meg a zöld/fehér együttes, illetve az előbb említett első mérkőzésen az Alashkert ellen 6-0-s összesítéssel jutott tovább a csapat ebbe a fordulóba. Most egy nehezebb, de ahogy már a fentiekben is említettük egy verhető ellenfél érkezik hozzájuk és mi úgy véljük, hogy a Celtic most is képes lehet kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Ráadásul szerintünk nem fogják a véletlenre bízni és nem szeretnék egy norvég közönség előtt kikínlódni a továbbjutást. Ezért mi úgy véljük, hogy ma hazai pályán képes lehet a győzelemre a Celtic, ezért behúztuk ezt az opciót!

Celtic – Rosenborg (20:45) Tippmix kód: 11570 H
Tipp:Celtic (1X2) odds:1,55 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzéseken már “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra. Ismét két Bajnokok Ligája mérkőzést osztunk meg, ahol elsőként “Vidi” ellen fogadnánk. Ma egy igencsak nagy falat elé néz a magyar együttes és látva az előző találkozójukat, hát hagytak bennünk némi kétséget a mai mérkőzéssel kapcsolatban. A Ludogorets magasan a mérkőzés esélyese és nem véletlen a jelenlegi 1,20-s odds a hazai sikerre. A Vidi a statisztikák alapján hozhatná a mérkőzést, viszont a két fél közt óriási különbség van, mint érték, mint tudást tekintve. A Bulgáriai csapat remekül teljesít és az utóbbi mérkőzéseit rendre lehozza, ráadásul a bajnoki rajtot is 1-0-val kezdték az Etar ellen. Ami nekünk biztató volt, hogy a csapat eddig megnyerte a Szuperkupát, ezen kívül az első fordulóban 9-0-s összesítéssel jutott tovább egy Crusadersen, aki egy minimálisan gyengébb csapat a Vidihez képest. Mi úgy véljük, hogy ma a bolgárok mindent megfognak tenni a sikerért és ugyan nem szeretünk magyarok ellen fogadni, ma úgy véljük, hogy egy több gólos mérkőzésen képes lehet győzni a Ludogorets. Statisztikák és alap tényezőket figyelembe véve is egyértelműnek mondható ez a győzelem, így mi nem lepődnénk meg, ha ma is képes lenne a csapat 2, vagy több góllal nyerni. Ezért maradtunk a hendikepes fogadásnál és behúzzuk ezzel az opcióval a hazai győzelmet!


Ludogorec Razgrad – Vidi (19:00) Tippmix kód: 15789 H
Tipp:Ludogorec Razgrad (Hendikep 0:1) odds:1,75 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy gólváltásban bízunk, ahol két hasonló képességű csapat nézhet egymással farkasszemet. Mi úgy véljük, hogy az Ajax – Sturm Graz kettős összecsapásán ez az opció bőven kialakulhat, főleg úgy, hogy a hazai csapatnál valószínűleg 8 játékos is hiányozhat a keretből. Ugyan az Ajax az összecsapás esélyese és nagy eséllyel ők is jutnak tovább, mi nem írnánk le a Sturm csapatát, akik nem mellesleg egy Salzburgot is képesek voltak több alkalommal is megverni, illetve megszorítani. Az osztrák csapat egyébként remek felkészülési időszakon van túl és képes volt több “jobb” kaliberű csapat ellen is diadalmaskodni. Gondolhatunk itt a Köbenhavn, Middlesbrough kettősre, de ahogy már a fentiekben is említettük egy Salzburg ellen is képes volt többször győzelmet szerezni a csapat. A mai ellenfél pedig egy kicsit felforgatott kerettel érkezik, nem elég, hogy sok a hiányzó, ráadásul még volt nagy jövés-menés a csapat háza táján. Ezért a felkészülés sem sikerült annyira jól a csapatnak. Persze ebből nem szabad kiindulni, de egy biztos, hogy az Ajax stábja még mindig keresi a legjobb összeállítást, ezzel ellentétben a Sturm csapatába csak érkeztek játékosok és ezzel csak erősödött a keret, illetve a csapat összeszokottsága. A holland csapat egyébként a felkészülési mérkőzésein 7 találkozón 1 győzelem – 2 döntetlen – 4 vereséggel kalkulálhat és ezek alatt, mindössze egyetlen egy alkalommal nem kapott gólt a csapat. Mi úgy véljük, hogy ez az összeszokatlanság, akár meglepetést is eredményezhet a találkozón, de arra nagyobb esélyt látunk, hogy az osztrák csapat képes lehet megfogni és gólt szerezni a hollandoknak, akik amúgy sem a védekező futballjukról híresek. Hazai gólban bízunk, viszont abban is, hogy kialakul a gólváltás a találkozón!


Ajax – Sturm Graz (20:30) Tippmix kód: 15727 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: