b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.24.

Tegnap ahogyan azt említettük is “rizikósabb” mérkőzésekre számoltunk és így is lett. Bár nagy meglepetés volt számunkra az angol fiatalok góltalansága, illetve az 5 gólos vereségük, de azt kell mondanunk, hogy minimálisan is,de benne volt a pakliban. Viszont jó hír, hogy az élőzésünk gyönyörűen mentette a -2 egységes elemzett tippadásunkat és hála a remek tippeknek ismét egy nyereséges napot tudhatunk magunkénak! Ma ismételten óvatosságra intenénk mindenkit, hiszen a mai kínálat sem épp a legegyszerűbb!


A mai napunkon “B”, illetve “C” kategóriás tippeket osztunk meg és arra törekszünk most is, hogy ma hibátlanul zárjunk.

A “B” kategóriás tippünk esetében egy hazai győzelemben bízunk. A találkozó nem más, mint az Inverness – Raith mérkőzése, ahol a hazai fél a Betfred kupában “lavírozik” és sorra hozza a győzelmeit. Jelenleg két fordulót követően az együttes magabiztosan vezeti a tabellát a “C” jelzésű csoportban. A mai ellenfele pedig az a Raith lesz, akik eddig mindössze 1 pontot szereztek, de mindkét mérkőzésükön vereséggel zártak. A mai nap az Inverness számára akár sorsdöntő is lehet, hiszen élve a nagy “ellenfél” pocsék teljesítményével, akár már ma bebiztosíthatják maguknak az első két hely valamelyikét. Hiszen a Hearts jelenleg 3 ponttal áll a csapat mögött a 3. helyen. A 2. helyen a Cowdenbeath csapata áll, akik már 3 mérkőzésen vannak túl. Így ma egy esetleges hazai győzelemmel az Inverness remek eséllyel várná a továbbjutást a csoportban. Ami plusz “motiváció” volt számunkra a fogadás tekintetében, hogy az Inverness hazai pályán “megállíthatatlan” formában van. Legutóbbi öt mérkőzésén 4-1-0 a csapat mérlege. Illetve a Raith legutóbb 2000.10.28.-án volt képes ponttal távozni az Inverness otthonából. Azóta a felek 9 alkalommal találkoztak, ekkor mindig magabiztos hazai siker született. Ami még érdekes adat lehet, hogy a két fél közt osztálynyi különbség van, illetve a jelenlegi csoporteredményeket látva mi bízunk a hazai győzelemben. Hazai pálya egy plusz motiváció lehet mindezek felett, így mi behúzzuk a hazai sikert, amelyre viszonylagosan jó értéket találtunk.


Inverness CT – Raith Rovers (20:45) Tippmix kód: 23955 H
Tipp:Inverness CT (1X2) odds:1,55 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen ismételten a Betfred kupán találtunk egy viszonylagosan jónak tűnő, ám mégis rizikósabb opciót. A “C” kategória, illetve a tét nem a véletlen műve és kérjük, hogy tartsa mindenki magát a leírtakhoz. A találkozón a Motherwell – Queen of South fog egymással találkozni és ellentétben a leírtakkal és a vártakkal, a Motherwell nincs igazán jó formában, míg a vendégek 3 mérkőzésen eddig hibátlan mérleggel és 12:3-s gólkülönbséggel rendelkeznek. A két fél a csoport 1. és 2. helyén áll, ám a Motherwell előző mérkőzését látva, illetve azt a teljesítményt amit a vendég csapat mutatott eddig véleményünk szerint kétségtelenül kialakíthatnak a felek egy gólokban gazdag mérkőzést. Egy biztos, hogy a Motherwell hazai pályán nehéz falat lehet a vendég csapat számára, viszont kiindulva a kupa tényezőjéből, illetve abból az opcióból,hogy a vendég csapatnak “fut a szekér”. Mi úgy véljük, hogy mindkét csapat képes lehet a gólszerzésre. Rizikós döntés, emiatt kisebb téttel ajánljuk a mérkőzést, viszont az előzetes statisztikák és az előző mérkőzések alapján szinte egyértelmű a gólváltás tényezője a mérkőzésen!


Motherwell – Queen of South (20:45) Tippmix kód: 23995 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: