Prémium szolgáltatás 07.24.

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Tegnap ahogyan azt említettük is “rizikósabb” mérkőzésekre számoltunk és így is lett. Bár nagy meglepetés volt számunkra az angol fiatalok góltalansága, illetve az 5 gólos vereségük, de azt kell mondanunk, hogy minimálisan is,de benne volt a pakliban. Viszont jó hír, hogy az élőzésünk gyönyörűen mentette a -2 egységes elemzett tippadásunkat és hála a remek tippeknek ismét egy nyereséges napot tudhatunk magunkénak! Ma ismételten óvatosságra intenénk mindenkit, hiszen a mai kínálat sem épp a legegyszerűbb!


A mai napunkon “B”, illetve “C” kategóriás tippeket osztunk meg és arra törekszünk most is, hogy ma hibátlanul zárjunk.

A “B” kategóriás tippünk esetében egy hazai győzelemben bízunk. A találkozó nem más, mint az Inverness – Raith mérkőzése, ahol a hazai fél a Betfred kupában “lavírozik” és sorra hozza a győzelmeit. Jelenleg két fordulót követően az együttes magabiztosan vezeti a tabellát a “C” jelzésű csoportban. A mai ellenfele pedig az a Raith lesz, akik eddig mindössze 1 pontot szereztek, de mindkét mérkőzésükön vereséggel zártak. A mai nap az Inverness számára akár sorsdöntő is lehet, hiszen élve a nagy “ellenfél” pocsék teljesítményével, akár már ma bebiztosíthatják maguknak az első két hely valamelyikét. Hiszen a Hearts jelenleg 3 ponttal áll a csapat mögött a 3. helyen. A 2. helyen a Cowdenbeath csapata áll, akik már 3 mérkőzésen vannak túl. Így ma egy esetleges hazai győzelemmel az Inverness remek eséllyel várná a továbbjutást a csoportban. Ami plusz “motiváció” volt számunkra a fogadás tekintetében, hogy az Inverness hazai pályán “megállíthatatlan” formában van. Legutóbbi öt mérkőzésén 4-1-0 a csapat mérlege. Illetve a Raith legutóbb 2000.10.28.-án volt képes ponttal távozni az Inverness otthonából. Azóta a felek 9 alkalommal találkoztak, ekkor mindig magabiztos hazai siker született. Ami még érdekes adat lehet, hogy a két fél közt osztálynyi különbség van, illetve a jelenlegi csoporteredményeket látva mi bízunk a hazai győzelemben. Hazai pálya egy plusz motiváció lehet mindezek felett, így mi behúzzuk a hazai sikert, amelyre viszonylagosan jó értéket találtunk.


Inverness CT – Raith Rovers (20:45) Tippmix kód: 23955 H
Tipp:Inverness CT (1X2) odds:1,55 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen ismételten a Betfred kupán találtunk egy viszonylagosan jónak tűnő, ám mégis rizikósabb opciót. A “C” kategória, illetve a tét nem a véletlen műve és kérjük, hogy tartsa mindenki magát a leírtakhoz. A találkozón a Motherwell – Queen of South fog egymással találkozni és ellentétben a leírtakkal és a vártakkal, a Motherwell nincs igazán jó formában, míg a vendégek 3 mérkőzésen eddig hibátlan mérleggel és 12:3-s gólkülönbséggel rendelkeznek. A két fél a csoport 1. és 2. helyén áll, ám a Motherwell előző mérkőzését látva, illetve azt a teljesítményt amit a vendég csapat mutatott eddig véleményünk szerint kétségtelenül kialakíthatnak a felek egy gólokban gazdag mérkőzést. Egy biztos, hogy a Motherwell hazai pályán nehéz falat lehet a vendég csapat számára, viszont kiindulva a kupa tényezőjéből, illetve abból az opcióból,hogy a vendég csapatnak “fut a szekér”. Mi úgy véljük, hogy mindkét csapat képes lehet a gólszerzésre. Rizikós döntés, emiatt kisebb téttel ajánljuk a mérkőzést, viszont az előzetes statisztikák és az előző mérkőzések alapján szinte egyértelmű a gólváltás tényezője a mérkőzésen!


Motherwell – Queen of South (20:45) Tippmix kód: 23995 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0